Hemsida : Filtillägg : .srf Fil

.srf Fil

Filtyp 1Server Response File

Utvecklare Microsoft
Kategori Webfiler
Format N/A

Vad är SRF file?

Fil som används av Visual Studio. NET-applikationer och bearbetas av ATL Server-motorn; kan innehålla både statiska HTML- och skriptkoder som producerar dynamiskt genererat innehåll när sidan laddas.

Mer information

Filen "login.srf" används vanligtvis av säkra webbplatser. Den hanterar användarens användarnamn och lösenord, skickar en cookie som identifierar användaren tillbaka till webbläsaren och omdirigerar användaren till den säkra sidan.

En SRF-sida kan också kallas en "stencil" eftersom den kan innehålla taggar som kan behandlas av CHtmlStencil.

Program som öppnas SRF filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Filtyp 2LightWave Surface File

Utvecklare NewTek
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.SRF alternativnummer 2

3D utseende fil skapad av LightWave 3D, en modellering och rendering program; lagrar alternativen som valts i fönstret Surface Editor, som används för att ange yta på ett 3D-objekt. används för att spara och återanvända förinställningar.

Mer information

Ytfiler sparar information som färg, skuggning, ljusstyrka, specularitet, glans och transparens.

Program som öppnas SRF filer
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Filtyp 3Sony RAW Image

Utvecklare Sony
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.SRF alternativnummer 3

Rått bildformat som sparas av Sony digitalkameror som DSC-F828; lagrar bilddata i ett okomprimerat format exakt som det fångades av kamerans sensor; Inställningar som färgtemperatur och exponering kan redigeras efter att bilden har sparats på en dator.

Program som öppnas SRF filer
Windows
Adobe Photoshop
CyberLink PowerDirector
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
JRiver Media Center
CorelDRAW
Google Picasa
CyberLink PhotoDirector
Pholix PhotoPhilia
Corel AfterShot Pro
CyberLink Media Suite
Adobe Photoshop Elements
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop
JRiver Media Center
Apple iPhoto
Google Picasa
Adobe Photoshop Elements 2019
CyberLink PhotoDirector
MacPhun ColorStrokes
Apple Aperture 3.5
Apple Photos
Corel AfterShot Pro
Adobe Photoshop Elements

Filtyp 4Samsung Smart TV Recording File

Utvecklare Samsung
Kategori Kodade filer
Format N/A

.SRF alternativnummer 4

En SRF-fil är en videoinspelningsfil skapad av valda Samsung Smart TV-apparater. Den innehåller innehåll, till exempel en tv-show eller film, inspelad på TV: n. SRF-filer krypteras och kan bara öppnas av Samsung Smart TV som skapade dem.

Mer information

Samsung Smart TV används av vissa användare som personliga videobandspelare (PVR) för att spela in digital video på en USB-flash-enhet. TV: erna krypterar SRF-filer på grund av problem med digital rättighetshantering (DRM) för att skydda mot olaglig delning av inspelat innehåll från TV: n.

Program som öppnas SRF filer
Windows
No known program
Linux
No known program
Macintosh
No known program

Filtyp 5Surfer Project File

Utvecklare Golden Software
Kategori Data filer
Format Binary

.SRF alternativnummer 5

Projektfil skapad av Surfer, ett konturerings-, gridding- och 3D-kartläggningsprogram; lagrar data som används för att generera en visualisering såväl som själva visualiseringen; Används av forskare och ingenjörer för att skapa visuella för analys, publicering och presentation.

Mer information

OBS! SRF-filer är framåtkompatibla bland versioner, men inte bakåtkompatibla.

Program som öppnas SRF filer
Windows
Golden Software Surfer

Filtyp 6Smaart Spectrum File

Utvecklare Rational Acoustics
Kategori Data filer
Format N/A

.SRF alternativnummer 6

En SRF-fil är en datafil som skapats av Rational Acoustics Smaart, ett program som används av ljudtekniker och ingenjörer för att mäta och analysera en akustik för en miljö. Den innehåller en statisk "snapshot" av levande spektrummätningar, som består av en mätsignal (utgången från en enhet) och en ingångssignal som används som referens. SRF-filer lagrar även spektruminställningar, såsom grafikens frekvensskala, spektroskopins skivhöjd och RTA-skärminställningar.

Mer information

SRF-filen öppnas i Rational Acoustics Smaart v8

Spektrummätningar gör det möjligt för användarna att analysera en eller flera ingångskanaler. Mätningarna visas som en graf i realtid. Dessa grafer kan fångas genom att välja Capture eller Capture All i datafältet i "Spectrum" -vyn. Fångade spektrummätningar sparas i SRF-filen.

Som standard placeras SRF-filer i följande katalog:

Dokument \ Smaart v8 \ Spår \ Spektrum \ Sessionsdata

Du kan flytta dem från den här platsen. Spektrummätningarna som lagras i de SRF-filer som flyttas visas dock inte längre i Smaart.

Rational Acoustics Smaart gör det möjligt för ljudtekniker att analysera ljudsystem och diagnostisera problem. Den används i en mängd olika arenor, till exempel arenor, konserthallar och kyrkor. Programmets namn är en akronym, som står för SMAART (System Measurement Acoustic Analysis Real-Time Tool).

OBS! SRF-filer introducerades med version 8 av Smaart och ersatte REF-filer som används av tidigare versioner av Smaart.

Program som öppnas SRF filer

Filtyp 7Steinberg Resource File

Utvecklare Steinberg Media Technologies
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.SRF alternativnummer 7

Hudfil som används av Steinberg Cubase, en multi-track inspelningsapplikation; lagrar ett arkiv med bitmappsbilder samt platserna för bitmapparna på Cubase användargränssnitt används för att ändra utseendet på både applikationen och tillhörande plugin-program.

Mer information

För Windows-installationer lagras SRF-filer vanligtvis i skinnkatalogen i katalogen Cubase Application Installation. För Mac OS X finns de vanligtvis i katalogen Innehåll / Resurser i applikationspaketet. SRF-filer sparas i ett proprietärt format och har ofta namnet skin.srf.

Program som öppnas SRF filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Om SRF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil srf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Steinberg Resource File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för din förklaring om .srf filändelsen. Jag ville spela in några filmer på min Samsung Smart TV och se om jag kunde exportera dem till en USB. Eftersom dessa filer sparas med tillägget .srf var jag glad att jag läste din artikel om det. Det är synd att dessa filer är krypterade och inte kan exporteras. Ändå förstår jag att detta måste genomföras av juridiska skäl. Det var uppfriskande att också läsa på er sida att detta tillägg kan användas för att spara RAW-bilder från Sony digitalkameror. Jag använder en Canon, men jag är säker på att denna information är mycket värdefull för ägare av detta märke. Tack för uppgifterna om Samsung TV dock!