Hemsida : Filtillägg : .wwf Fil

.wwf Fil

Filtyp World Wide Fund Non-Printable Document

Utvecklare WWF International
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.WWF alternativnummer

En WWF-fil är ett dokument som skapats av SAVE AS WWF, ett program som används för att skapa .PDF dokument som inte kan skrivas ut. Det kan innehålla innehållet i alla elektroniskt skrivbara dokument. WWF-filer används för att distribuera "miljövänliga" dokument.

Mer information

World Wide Fund for Nature (WWF) skapade WWF-filformatet för att stoppa onödig utskrift och öka medvetenheten om användningen av papper. Organisationen har använt slogans som "Think Before You Print" och "Save as WWF, Save a Tree".

WWF-filer skapas med alternativet Utskriftsdialog "Spara som WWF." WWF-filer hindrar även användarutskrift genom att låsa dokumentutskriftsbehörigheter med ett lösenord.

SPARA, SOM WWF kan användas för att skapa och öppna WWF-filer. Programmet var ursprungligen utvecklat för Mac OS X, men det är nu tillgängligt för Windows också. WWF-filer kan också ses med vissa Windows-och Linux PDF-dokumentläsare, inklusive Adobe Acrobat. Apple Preview kan öppna WWF-filer om du först byter namn på tillägget till ".pdf."

OBS! Spara som WWF har upphört och är inte längre tillgängligt för nedladdning.

Program som öppnas WWF filer
Windows
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF
Linux
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
KDE Okular
Skim
Apple Preview
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF

Om WWF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wwf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen World Wide Fund Non-Printable Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.