Hem > r > Är Swappie Pålitligt?

Är Swappie pålitligt?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken.

Läs mer

Related

Vem äger Swappie?

År 2020 slog vi alla försäljningsrekord, vilket visar att det finns en efterfrågan och ett intresse för renoverad teknik.

Och en annan fråga, hur mycket kostar en iphone swappie?

iPhone 11 - Priser från 3 499 kr - Swappie. Med tanke på detta, hur mycket kostar en iphone 13 från swappie? iPhone 13 - Priser från 7 449 kr - Swappie. Inga produkter i varukorgen.

Vad kostar en iPhone utan abonnemang?

De kostar från ca 4080 kr till ca 5250 kr, beroende på telefonens färg och kapacitet. Vad kostar en iPhone 6 och 6s? De kostar mellan 3530 kr och 4530 kr, beroende på färg och kapacitet. På motsvarande sätt, var köper man billigaste iphone? Här hittar du nämligen iPhones till en tredjedel av priset jämfört med en ny. Det är troligen den billigaste iPhone på marknaden, och kommer dessutom att hålla länge, eftersom de är i så gott som nyskick på mResell. Du kommer alltid att hitta många bra erbjudanden på billiga och begagnade iPhones på mResell.

Related

Var är Swappie ifrån?

Swappie är ett nystartat företag som köper, reparerar och säljer begagnade telefoner. Företagets omsättning fördubblades mellan 20 och 20.

Var kan man köpa billiga iPhone?

Stort utbud av billiga begagnade iPhones

Att populariteten – speciellt här i Sverige – är enorm syns på det stora utbud av begagnade iPhones från Apple som vi säljer här på Blue City. Vi får varje dag in nya modeller och säljer också många begagnade iPhones varje dag.
Vilken iPhone är mest prisvärd 2022? Apple iPhone SE 5G 64GB 2022 (3rd generation)

Trots att priset gick upp är den nya varianten (kallad iPhone SE 5G) i mitt tycke ändå den mest prisvärda iPhone-modellen i dagsläget. Processorn är utbytt till Apples allra senaste variant, A15 Bionic.

Är iPhone 12 bättre än iPhone 11?

Om din nuvarande telefon är några år gammal kommer iPhone 11 eller till och med iPhone X att erbjuda dig många nya funktioner. Men om du verkligen vill ha den bästa nya tekniken och de senaste funktionerna kan iPhone 12 vara rätt alternativ. Med tanke på detta, Är iphone 13 bättre än iphone 12? Apple har förbättrat iPhone 13 Pro och 13 Pro: s batteritid; iPhone 13 Pro kommer att hålla 1.5 timmar längre än iPhone 12 Pro, och iPhone 13 Pro Max kommer att hålla 2.5 timmar längre än iPhone 12 Pro Max.

Folk frågar också vart kan man köpa telefon utan abonnemang?

På Webhallen kan du köpa en mobiltelefon som passar dig. Vi har ett stort utbud av mobiltelefoner, tillbehör och mobilfodral från marknadens största tillverkare.

By Dhu

Similar articles

Vad kostar en ny iPhone 7 Plus? :: Hur mycket kostar en iPhone 7 Elgiganten?
Användbara länkar