Hem > r > Är Swappie Trovärdigt?

Är Swappie trovärdigt?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken.

Läs mer

Related

Vem äger Swappie?

År 2020 slog vi alla försäljningsrekord, vilket visar att det finns en efterfrågan och ett intresse för renoverad teknik.

Följaktligen, vad kostar iphone 13?

Lägsta pris på Apple iPhone 13 128GB är 9 129 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 48 jämförda butiker. För vissa kan det vara svårt att välja mellan den här modellen och dess "Pro"-syskon. Hur mycket kostar iPhone 10? Lägsta pris på Apple iPhone X 64GB är 9 275 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

När kom iPhone 10 ut?

Pris. IPhone X var ganska dyr under lanseringen 2017. Men nu kan du få en renoverad iPhone X från Swappie till ett överkomligt pris, utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Priserna för renoverade iPhone X-smartphones börjar på strax över 3200 kr, till drygt 5000 kr. Vilken iPhone har bäst kamera? 1. iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max. Både bästa kameramobil och bästa iPhone.

Related

Var är Swappie ifrån?

Swappie är ett nystartat företag som köper, reparerar och säljer begagnade telefoner. Företagets omsättning fördubblades mellan 20 och 20.

Med detta i åtanke, Är iphone 13 prisvärd?

Allt detta backas upp av ett kraftfullt A15 Bionic-chipset, vilket gör iPhone 13 mini till en utmärkt och prisvärd iPhone för alla som vill ha en liten och billig mobil. iPhone SE är kompakt, överkomlig och fortfarande ganska kraftfull. Vilken iPhone är bäst för äldre? Om du vill ha en nyare iPhone för senioren du köper en mobil till, är iPhone XR ett utmärkt val, eftersom den är lite modernare än iPhone 8 Plus. Det var den prisvärda enheten i sin serie, och Apple använder den nu för att fylla gapet mellan iPhone 8 och nyare mobiler när det gäller pris.

Därefter, kan man ha iphone 12 skal till iphone 13?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Är det värt att köpa iPhone 12? Den extra hårdvaran i form av en LiDAR-sensor och 2x zoom är de bästa anledningarna att lägga ut de extra pengarna. Om just de bitarna inte är så viktiga för dig så är Iphone 12 sannolikt ett bättre köp: Men om du vill ha de sakerna och lite annat extra, så kan det här vara vad du letar efter.

Är iPhone 11 en bra telefon?

Om du värdesätter en kraftfull processor, långvarigt batteri och högkvalitativa kameror med massor av ytterligare funktioner som nattläge och porträttläge, kan iPhone 11 bara vara smarttelefonen för dig. Med massor av färgalternativ och en 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm kommer iPhone 11 inte att göra dig besviken.

By Carmencita Mcbain

Similar articles

Vad är iTunes Gift Card? :: Hur mycket kostar den billigaste iphonen?
Användbara länkar