Hem > V > Vad Är Det För Fel På Youtube?

Vad är det för fel på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Läs mer

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

På motsvarande sätt, hur stänger man av ljudet på youtube?

Du kan välja om du vill stänga av ljudet för bara låten eller allt ljud i videon.

  1. Klicka på VÄLJ ÅTGÄRD. Stäng av ljudet för låten.
  2. Välj hur du vill stänga av ljudet.
  3. (Valfritt) Ändra starttid eller sluttid för avstängning av ljudet.
  4. Förhandsgranska redigeringen i videospelaren.
  5. Klicka på FORTSÄTT.
Varför får jag inget ljud i min iphone? Kontrollera ljudet på din enhet

Gå till Inställningar > Ljud (eller Inställningar > Ljud och haptik) och dra reglaget Ringsignal och påminnelser fram och tillbaka några gånger. Om du inte hör något ljud eller om högtalarknappen på reglaget Ringsignal och påminnelser är nedtonad kan din högtalare behöva service.

Följaktligen, har inget ljud på instagram?

Under fredagen släpptes dock en uppdatering av Instagram-appen, som ska göra att ljud i stories och videor spelas upp som vanligt, det vill säga: Videorna är tysta så länge ljudreglaget är av, men så snart volymknapparna regleras kommer ljudet tillbaka. Uppdateringen kan som vanligt laddas ned från App Store. Har YouTube kraschat? Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av Android.

Related

Får man använda filmer från YouTube?

Svar. Det finns ingen rätt att göra kopior av andras verk. Så länge materialet är öppet på nätet är det tillåtet att länka.

Med tanke på detta, varför funkar inte youtube på min tv?

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna. Man kan också fråga varför kan jag inte spela upp film? Rekommendera att användare byter till en annan nätverksanslutning. Kontrollera om videor kan spelas när telefonen ansluts till ett annat nätverk eller när telefonen använder mobildata. Om videor kan spelas med mobildata eller på ett annat Wi-Fi-nät, kan problemet bero på nätverksproblem (DNS-kapning eller andra skäl).

Hur får jag ljud på min iPhone?

Ändra ringsignaler, ljud och vibreringar

På iPhone 7 och senare går du till Inställningar >Ljud och haptik. På tidigare iPhone-modeller går du till Inställningar > Ljud. Välj det du vill justera, till exempel Ringsignal eller Nytt brev.
Varför hör inte mottagaren mig? Prova att rensa data och cache och se om det hjälper.

Hur får jag ljud på Instagram?

Tryck på för att aktivera ljudet eller tryck på för att inaktivera ljudet när du tittar på en video i Instagram-flödet. I filmrullar kan du trycka var som helst på videon när den spelas upp för att aktivera eller inaktivera ljudet.

By Hadden

Similar articles

Vad har hänt med Instagram? :: Hur stänger man av att iPhone sänker volymen?
Användbara länkar