Hem > V > Vad Får Man Om Man Får 1 Miljon Visningar På Youtube?

Vad får man om man får 1 miljon visningar på YouTube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Läs mer

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Med detta i åtanke, hur många följare på youtube för att tjäna pengar?

Vara minst 18 år. Ha minst 10 000 prenumeranter. Vad behövs för att bli en Youtuber? Registrera dig för din nya kanal

För att registrera dig och starta din Youtube kanal behöver du ett Google konto. Det finns utmärkta instruktioner om hur exakt registreringen går till och vad man bör fyll i. Registreringen tar bara ett par minuter och sedan kan man börja att ladda upp videos.

Och en annan fråga, vad kostar youtube premium i sverige?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube. Folk frågar också varför youtube konto? Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Related

Får man använda filmer från YouTube?

Svar. Det finns ingen rätt att göra kopior av andras verk. Så länge materialet är öppet på nätet är det tillåtet att länka.

Man kan också fråga hur mycket kostar youtube premium i månaden?

Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar. Med hänsyn till detta, vad innebär privat på youtube? När en video blir låst som privat visas den inte på din kanal eller i sökresultat och är osynlig för andra användare. Ingen av dina prenumeranter kan se en video som är låst som privat.

Och därefter, vad får man inte lägga ut på youtube?

Tänk på att reglerna för allmän egendom skiljer sig åt mellan olika länder. Det är ditt ansvar att kontrollera att materialet du vill ladda upp på YouTube verkligen är allmän egendom. Det finns ingen officiell lista över material som är allmän egendom. På motsvarande sätt, måste man ha ett google-konto? En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Varför ska man ha ett Google-konto?

Kontot ger dig åtkomst till användbara funktioner som autofyll, anpassade rekommendationer och mycket annat – när som helst och på alla enheter. Ditt Google-konto hjälper dig att spara tid genom att automatiskt fylla i lösenord, adresser och betalningsinformation med de uppgifter som du har sparat i ditt konto.

By Benge Radle

Similar articles

Varför kan jag inte skapa evenemang på Facebook? :: Vad är ett Varumärkeskonto YouTube?
Användbara länkar