Hem > H > Hur Gör Man En Tidslinje I Presentation?

Hur gör man en tidslinje i presentation?

Skapa en tidslinje

  1. Klicka på Smart Art på fliken Infoga.
  2. Välj en layout för tidslinjen i galleriet som visas, till exempel den här grundläggande tidslinjen i avsnittet Lista.
  3. I textredigeraren anger du datum och beskrivningar och trycker på Retur.

Läs mer

Related

Hur gör man övergångar i Google presentation?

Lägg till bildövergångar i din presentation. Klicka på den bild som du vill göra en övergång till. Klicka på bilden. Det finns en övergång för förändring.

Har tidslinjer?

Tidslinjer används ofta i undervisning för att hjälpa studenter och forskare att förstå historiska händelser och trender i ett större sammanhang, där periodisering av samtidiga historiska skeenden kan underlätta en djupare förståelse. Tidslinjer kan nyttja olika slags skalor för att representera tidsflöde. Hur gör man en tidslinje Google Docs? Så här formaterar du din data

  1. Första kolumnen: Ange ett eller flera datum och tider som du vill visa i diagrammet.
  2. Andra kolumnen: Ange numerisk data.
  3. Tredje och fjärde kolumnen (valfritt): Ange en anteckning om titeln.
  4. Fjärde kolumnen (valfritt): Ange anteckningar om varje händelse.

När hände det spel?

Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy för eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. 2-8 spelare. Och en annan fråga, var går tidslinjen? Tidslinjen

Hitta dina resor

  • Öppna Google Maps på datorn.
  • Logga in med samma Google-konto som du använder på din mobila enhet.
  • Klicka på menyn. högst upp till vänster.
  • Klicka på Tidslinje .
  • Välj en dag, månad och år om du vill hitta ett annat datum.

Related

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Du kan kontrollera vem som kan tagga dig och lägga upp på din tidslinje genom att klicka på pilen längst upp till höger på en Facebook-sida. Du kan välja vem som kan se andras inlägg på din tidslinje.

Vad är en kronologisk ordning?

När du läser historia gör du det oftast i kronologisk ordning. Det innebär att du börjar med att läsa om det som hände först, till exempel stenåldern. Sedan arbetar du dig framåt till nästa tidsperiod. På motsvarande sätt, vad kommer efter vasatiden? Det finns också en grafisk tidsaxel över Sveriges historia och en tidsaxel över Sveriges förhistoria samt en artikel om arkeologisk tidsindelning.

  • Äldre medeltid (1050–1250)
  • Folkungatiden (1250–1389)
  • Unionstiden (1389–1521)
  • Äldre vasatiden (1521–1611)
  • Stormaktstiden (1611–1718)
  • Frihetstiden (1718–1772)

Följaktligen, när då då spel utgåva?

Release2016-03-09
Vårt artikelnr240931
Tillverkarens artikelnr5851141 5855005 610179
TillverkareEgmont Kärnan
När var senaste gången spel? I ”När var senaste gången...?” svarar du på den här typen av frågor. Idén är att när det är din tur svarar du på en fråga som börjar med “När var senaste gången…”, och de andra spelarna gissar, känner till eller uppskattar svaret. Ju närmare en spelare kommer svaret, desto mer poäng får hon/han.

Och en annan fråga, när då då junior familj?

När då då? Junior är ett helkul och underhållande familjespel som går ut på att sätta händelser, personer, platser eller prylar i rätt kronologisk ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem rätt i förhållande till varandra tidsmässigt. Helt enkelt ett superkul spel för hela familjen!

By Brook

Similar articles

Kan inte se alla inlägg på min tidslinje? :: Hur gör man ett Gantt schema?
Användbara länkar