Hem > V > Vad Är En Tidslinje?

Vad är en tidslinje?

En tidstavla (tyska: Zeittafel), tidsaxel, tidslinje (engelska: timeline), kronologi eller samtidighetstabell är en kronologiskt ordnad förteckning av händelser. Det är en form av historieskrivning som följer tiden och är besläktad med krönikeskrivning, dagböcker och diarier.

Läs mer

Related

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Du kan kontrollera vem som kan tagga dig och lägga upp på din tidslinje genom att klicka på pilen längst upp till höger på en Facebook-sida. Du kan välja vem som kan se andras inlägg på din tidslinje.

Kan man se värt någon befinner sig via Facebook?

Öppna Facebook i mobilen och kör igång den nya funktionen ”Places”. Då kan du se vilka av dina vänner som befinner sig i närheten av dig själv just nu. Exempelvis om ni besöker samma konsert eller bar. Kan någon annan se var jag befinner mig? Håll enheten uppdaterad. Beroende på modell och operativsystem på din telefon finns det skillnader i möjligheten att genomföra en så kallad ”rootning” av telefonen. Rootning möjliggör för mer sofistikerade spionappar, som kan vara svårupptäckta. Stäng av platstjänster i operativsystemet.

Man kan också fråga kan andra se var jag befinner mig?

Då kan varje familjemedlem välja om hen vill dela sin platsinformation. När du går med på att dela, ser dina familjemedlemmar din plats i apparna Hitta mina och Meddelanden. Om de har watchOS 6 kan de också se din plats i appen Hitta personer. Varför ser jag inte alla Grattishälsningar på Facebook? Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla.

Related

Hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Du hittar den i det övre högra hörnet. Gå till inställningar och bläddra nedåt. Gå till Publik och synlighet och tryck på Profil och taggad. Vill du granska inlägg som du har blivit taggad i innan de visas på din profil?

Hur gör jag ett inlägg offentligt på Facebook?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Dela med: Dina vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentlig eller Bara jag). Läs mer om målgrupperna som du kan välja på Facebook. Varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje? Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Hur ta fram dolda inlägg Facebook?

Du kan visa saker (som inlägg, foton och videor) som du har dolt i din profil med hjälp av aktivitetsloggen. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter och sedan på Dold från profil för att granska. Varför kan jag inte skriva inlägg på Facebook? Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp.

Vad är integritetsinställningar?

Det finns också kraftfulla integritetsinställningar, t. ex. aktivitetsinställningar och annonsinställningar, där du kan aktivera och inaktivera insamling och användning av data eller styra Googles tjänster så att de fungerar bäst för dig.

By Treiber Harell

Similar articles

Hur snabbt cyklar man enligt Google Maps? :: Hur kan man se vart man har varit?
Användbara länkar