Hem > r > Är Det Något Fel På Youtube?

Är det något fel på YouTube?

Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Läs mer om att lägga till YouTube som en tjänst. Din nätverksadministratör eller internetleverantör kanske har blockerat YouTube.

Läs mer

Related

Kan man säga något annat än Hej Google?

Om du vill ändra ditt smeknamn öppnar du assistentinställningarna på din telefon eller surfplatta. Assistentinställningarna kan öppnas av dig. Ändringarna ska göras. Om du vill trycker du på OK.

Dessutom, varför hackar ljudet på youtube?

Du rensar data i Inställningar/Appar, leta rätt på appen. När du är inne så kommer du se en knapp där du kan välja rensa data. Tror dock att det måste vara något annat, för nu har min youtube börjat hacka igen.. Det kan definitivt inte vara bandbredden. Varför funkar inte YouTube på min TV? Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna.

Och en annan fråga, varför stängs youtube?

Om YouTube-appen eller din mobila enhet har varit igång ett tag kanske det inte finns tillräckligt med resurser för uppspelning i bakgrunden ska fungera smidigt. Testa med att stänga YouTube-appen eller att starta om mobilen. Varför kan jag inte uppdatera YouTube? Det sista du kan försöka om du ser att YouTube inte fungerar är att uppdatera YouTube-appen på din enhet. För att kontrollera om en uppdatering är tillgänglig, öppna Google Play Store-appen, välj alternativet "Mina appar och spel" från menyn och kontrollera om YouTube finns i listan "Uppdateringar".

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Dessutom, varför går det inte att logga in på youtube?

Om du inte kan logga in med ditt användarnamn för YouTube kan du prova att logga in på YouTube med ditt Google-konto. Ange sedan samma lösenord som du har loggat in på YouTube med. Du loggar fortfarande in på samma konto som tidigare, men du måste ange kontots e-postadress i stället för användarnamnet för YouTube. Varför kan jag inte spela upp film? Rekommendera att användare byter till en annan nätverksanslutning. Kontrollera om videor kan spelas när telefonen ansluts till ett annat nätverk eller när telefonen använder mobildata. Om videor kan spelas med mobildata eller på ett annat Wi-Fi-nät, kan problemet bero på nätverksproblem (DNS-kapning eller andra skäl).

Varför kan jag inte streama YouTube?

Du kan åtgärda det genom att hämta en ny streamingnyckel i Kontrollrummet och uppdatera omkodaren. Öppna YouTube Studio. Sänd live. Välj Streama till vänster. Varför hackar det när man streamar? Laggar det när du livestreamar kan det bero på att datorn och dess drivrutiner krånglar. Drivrutinerna måste uppdateras regelbundet, vilket Windows tenderar att göra automatiskt.

Hur stänger man av ljudet på YouTube?

Du kan välja om du vill stänga av ljudet för bara låten eller allt ljud i videon.

  1. Klicka på VÄLJ ÅTGÄRD. Stäng av ljudet för låten.
  2. Välj hur du vill stänga av ljudet.
  3. (Valfritt) Ändra starttid eller sluttid för avstängning av ljudet.
  4. Förhandsgranska redigeringen i videospelaren.
  5. Klicka på FORTSÄTT.

By Zarger

Similar articles

Har inget ljud på Instagram? :: Hur kan man ladda ner video från Facebook?
Användbara länkar