Hem > K > Kan Man Ha Två Konton På Youtube?

Kan man ha två konton på YouTube?

En YouTube-kanal som är länkad till ett varumärkeskonto kan delas med flera konton. Om du länkar YouTube-kanalen till ett varumärkeskonto: Vem kan äga och hantera kanalen? Flera Google-konton kan hantera och äga ett varumärkeskonto, och de har också åtkomst till den YouTube-kanal som är länkad till varumärkeskontot.

Läs mer

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

På motsvarande sätt, hur man tar bort begränsat läge på youtube?

Logga in på ditt konto. Klicka på profilfotot uppe till höger. Klicka på Begränsat läge längst ned. Klicka på Aktivera Begränsat läge i rutan längst upp till höger om du vill aktivera eller inaktivera Begränsat läge. Kan man ha privat konto på YouTube? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Hur tar man bort sitt konto på YouTube?

Så här tar du bort ditt konto från sidan med kontoinställningar:

  1. Öppna YouTube-appen på din tv.
  2. Välj menyn till vänster.
  3. Välj kontoikonen för att öppna kontosidan.
  4. Välj ditt konto från listan och klicka på Ta bort konto.
Vad kostar det att ha en YouTube-kanal? YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500.

Related

Får man använda filmer från YouTube?

Svar. Det finns ingen rätt att göra kopior av andras verk. Så länge materialet är öppet på nätet är det tillåtet att länka.

Med hänsyn till detta, vad kostar prenumeration på youtube?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019. Folk frågar också vad kostar youtube premium i sverige? Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

Kan barn ha YouTube kanal?

Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.
Med hänsyn till detta, kan man ringa google support? Telefonformat för 08-505 103 00.

Hur många filmer på YouTube?

Inte en videotjänst – världens största tv-kanal

Statistiskt använder en majoritet av er som läser detta Youtube tillsammans med två miljarder andra användare varje månad. Youtube är ofantligt välanvänt.

By Knut Gabor

Similar articles

Är YouTube Premium värt? :: Har inget ljud på Instagram?
Användbara länkar