Hem > H > Hur Får Man Youtube Lite?

Hur får man YouTube lite?

YouTube Premium Lite kan just nu användas i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Belgien och Luxemburg. För att prenumerera på YouTube Premium Lite så loggar du in på ditt Google-konto här.

Läs mer

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Följaktligen, hur många enheter youtube premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort. Man kan också fråga hur säger man upp youtube premium? YouTube PremiumPremiumAndroid

  1. Tryck på din profilbild.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.

Hur gör man för att slippa reklam på YouTube?

Du kan inaktivera intäktsgenerering för videor som redan har laddats upp.

  1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild. YouTube Studio.
  3. Klicka på Innehåll i menyn till vänster.
  4. Välj videon du vill inaktivera annonser för.
  5. Klicka på Intäktsgenerering i menyn till vänster.
  6. Klicka på Av.
  7. Klicka på Spara uppe till höger.
Vad innebär det att prenumerera på något? Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk.

Related

Får man använda filmer från YouTube?

Svar. Det finns ingen rätt att göra kopior av andras verk. Så länge materialet är öppet på nätet är det tillåtet att länka.

När började jag prenumerera på YouTube?

I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio. Och en annan fråga, hur mycket kostar spotify i månaden? Gå inte miste om att lyssna på reklamfri musik, uppspelning i offlineläge och mycket mer. Avsluta prenumerationen när du vill. Endast Individual‑plan. Därefter 109,00 kr/månad.

Kan inte köpa YouTube Premium?

Testa en annan betalningsmetod

Om du fortfarande har problem med att genomföra köp på YouTube med betalningsmetoden kan du överväga att betala med saldot i Google Play (om det används i ditt land). Du ser i vilka länder det går att använda saldo Google Play här.
Varför YouTube konto? Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Hur söker jag på YouTube?

Sök. Med sökfunktionen kan du söka efter videor på YouTube. För att komma igång trycker du på Sök , skriver in det du söker efter och filtrerar sedan resultaten efter videor, kanaler eller spellistor. Dina inställningar och aktiviteter på YouTube påverkar sökresultaten.

By Mayda

Similar articles

Vad får man inte lägga upp på YouTube? :: Hur många enheter YouTube Premium?
Användbara länkar