Hem > H > Hur Får Jag Discovery På Min Tv?

Hur får jag Discovery på min tv?

Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Hur mycket kostar Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. Folk frågar också kan man se discovery i danmark? Kan jag se discovery+? Med ett discovery+-abonnemang så kan man använda tjänsten inom hela EU utan restriktioner. Utöver det så har vi olika visningsrättigheter för vårt innehåll. En del är tillgängligt endast i Sverige, medan andra program kan du se i hela världen.

Följaktligen, hur laddar jag ner discovery plus gratis?

Vi hjälper dig att ladda ner och installera discovery+ på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder discovery+ på pc.
Varför funkar inte Discovery plus på min tv? Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Related

Hur lång är uppsägningstiden på Discovery Plus?

Du kan säga upp din discovery+-prenumeration minst 24 timmar innan den aktuella prenumerationsperioden löper ut.

Varför kan jag inte logga in på Discovery plus på tv?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+. Vilket Discovery plus abonnemang för OS 2022? OS 2022 streams

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus.

Vilka kanaler ingår i Discovery Plus?

Streamade kanaler som du kan se via appen discovery+:

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.
Hur många skärmar Discovery Plus? Upp till två personer kan använda ett discovery+-konto samtidigt.

Följaktligen, kan jag titta på discovery plus utomlands?

Vi har lösningen! Med hjälp av en VPN-tjänst kan du se Dplay utomlands – från alla länder i världen. Många svenskar som bor utomlands eller är på semester i andra länder saknar svensk TV ibland, men nu kan du se alla kanaler.

By Pepper Sanderlin

Similar articles

Är Discovery Plus svenska? :: Vad ingår i Discovery plus underhållning?
Användbara länkar