Så här ser du Napoli-Liverpool live streaming gratis


Emotionerna i Champions League är tillbaka, Ancelottis Napoli ska ge en bra prestation mot Liverpool, så här ser du matchen i streaming

Champion League 2018-2019 är tillbaka och för Napoli väntar genast den stora utmaningen mot Liverpool. Carlo Ancelottis mannar uppmanas att göra en  stor prestation mot de europeiska vicemästarna för att inte  permanent äventyra sina chanser att fortsätta sin resa i Champions Cup. Och om du redan har planer för ikväll behöver du inte oroa dig: du kan se Napoli mot Liverpool via gratis livestreaming från både datorer och smartphones.

Efter oavgjort mot Röda Stjärnan i den första matchen får partenopei inte göra fler misstag med tanke på den svåra Champions League-omgången, som inkluderar både PSG och Liverpool. För att besegra Klopps mannar planerar Ancelotti att sätta in det tunga artilleriet, med en trident bestående av Milik, Insigne och Mertens, medan engelsmännen svarar med den vanliga tridenten av underverk Salah-Manè-Firmino. Napoli kommer till Champions League efter sin förlust i ligan hemma mot Juventus, medan Liverpool lyckades få med sig ett oavgjort resultat i slutminuterna mot Chelsea. Om du inte är hemma kan du se Napoli-Liverpool i Champions League gratis.

Napoli-Liverpool i Champions League 2018: TV-program

Napoli-Liverpool i Champions League 2018 spelas onsdagen den 3 oktober klockan 21.00. Matchen kommer att sändas av både Sky Sports och Rai. Matchen av partenopei är i själva verket en del av paketet med en match per vecka i Champions League som Rai har köpt rättigheterna för den här säsongen.


Hur man ser Napoli-Liverpool i gratis streaming på RaiPlay

Utmaningen i Champions League Napoli-Liverpool kommer att sändas live på Rai 1. Om vi av någon anledning inte kan vara hemma och vi inte prenumererar på SkySport ska vi inte misströsta. Med hjälp av en mobil elektronisk enhet, t.ex. en smartphone eller en surfplatta, men även en bärbar dator, kan vi ansluta till RaiPlay-webbplatsen, Rais streamings- och beställningstjänst. Alternativt kan vi ladda ner RaiPlay-appen från App Store eller Google Play Store på smartphones eller surfplattor, både iOS och Android. När vi väl är på webbplatsen eller har laddat ner programmet behöver vi bara ansluta till Rai 1:s live-sektion och börja streama Napoli-Liverpool.


Hur man ser Napoli-Liverpool streamat gratis på SkyGo

Om vi i stället är prenumeranter på SkySport-paketet och inte är hemma framför TV:n när matchen spelas kan vi använda oss av on-demand-tjänsten SkyGo. Även i det här fallet kan vi, oavsett om det är från en smartphone, surfplatta eller dator, ansluta till den officiella Sky-webbplatsen eller ladda ner programmet från App Store och Google Play Store. När du har öppnat SkyGo kan du ansluta till kanalen Sky Sport Fotball HD eller Sky Sport 252. När du har gjort detta klickar du på Play för att starta direktsändningen av Napoli-Liverpool och njuta av skådespelet i Champion League 2018.

Lämna en kommentar