Apple: 70 miljoner OLED-skärmar till iPhone 8


Samsung har ökat sin produktion av OLED-skärmar, en investering som kommer att täckas av Apple som planerar att köpa 95 miljoner skärmar till iPhone 8

Samsung ökade nyligen sin produktion av OLED-skärmar för en total utgift på cirka 9 miljarder dollar. En stor del av utgifterna kommer att betalas tillbaka av Apple. Den sydkoreanska rivalen kommer att köpa 70 miljoner OLED-skärmar till sin nya iPhone 8.

Iphone X, Apples nya toppmodell som kommer ut i september, kommer troligen att vara den enda smartphone som har en OLED-skärm i år. Det verkar uppenbart att Samsung kommer att sälja sina skärmar nästan uteslutande till Cupertino. Inte minst eftersom Samsung kommer att vara Apples enda leverantör av OLED-skärmar. Enligt olika rykten kan de 70 miljoner skärmarna bli 95 miljoner beroende på hur framgångsrik Apples iPhone-enhet som firar 10-årsjubileum blir. De andra två smartphones som lanseras 2017, nämligen iPhone 7s och iPhone 7s Plus, kommer att ha LCD-skärmar.

Ansiktsigenkänning

Under tiden kommer bekräftelser om iPhone 8:s frontkamera, som kommer att vara revolutionerande. Faktum är att den kommer att ha 3D-ansiktsigenkänning, vilket är användbart för att identifiera identiteten och låsa upp smarttelefonen. Som redan nämnts kommer smarttelefonen att ha en 5,2-tumsskärm. Smartphonen kommer att ha lätt böjda kanter och kommer inte att ha någon hemknapp, som kommer att integreras liksom fingeravtryckssensorn direkt i skärmen. Utgångspriset kommer att vara nära tusen euro och iPhone 8 kommer att vara utrustad med trådlös laddning. Enligt tidiga uppskattningar kommer Apple att sälja 100 miljoner nya modeller under 2017, varav 55 miljoner kommer att vara iPhone 8 med OLED-skärm. För att få en bekräftelse behöver vi bara vänta på den officiella presentationen i september, men det kommer säkert att komma ytterligare bekräftelser innan dess, och vi kommer att hålla er uppdaterade om detta.

.


Lämna en kommentar