Bästa Telegramkanaler

#


Telegramkanaler är en bra källa till nyheter och användbar information om många olika ämnen. Här är några kanaler som är värda att följa

En av de många funktioner som har övertygat tiotals miljoner användare runt om i världen att använda Telegram är säkert Telegram Groups, Supergroups och Channels. Med dessa kommunikationssystem kan du komma i direktkontakt med tusentals användare över hela världen och utbyta meddelanden, foton, videor, röstmeddelanden, stora filer och allt annat som kan resa på den meddelandeplattform som skapats av Pavel Durov.

Channels är unika bland appar för snabbmeddelanden. Enkelt uttryckt är det grupper där endast skaparen (och de redaktörer som denne har valt) kan skicka meddelanden, medan alla andra användare bara kan läsa vad som har skickats, utan möjlighet att kommentera, svara eller starta konversationer. Kort sagt, verktyg för att skicka meddelanden på ett ensidigt sätt, mycket mer användbara än man kan föreställa sig.

Under en längre tid har Telegram-kanaler använts för att skicka information av alla slag: från dagliga nyheter till Amazon-erbjudanden, från rabattkoder till information om evenemang och sociala möten. Kort sagt, om kanalerna används klokt och intelligent är de ett mycket kraftfullt kommunikationsmedel som gör att du kan komma i kontakt med auktoritativa källor och hitta användbar information på många olika områden.

Hur man går in i Telegramkanaler

Det finns flera sätt att gå in i en Telegramkanal. Den första är via plattformens interna sökmotor: klicka på förstoringsglaset högst upp på skärmen, ange en söknyckel och klicka på den kanal du är intresserad av när du har hittat den. Alternativt kan du gå med i en kanal om du hittar länken till den på webben (en enkel Google-sökning kan hjälpa dig) eller om en kontakt skickar den till dig.


Bästa Telegram-nyhetskanaler

Som nämnts används Telegram-kanaler främst för att ta emot nyheter och uppdateringar om ämnen som intresserar oss. De flesta italienska tidningar och nyhetsportaler har egna kanaler som gör att de kan nå sina mest lojala läsare direkt. Några exempel? Ansa, Repubblica och La Stampa har egna kanaler, liksom La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport och Serie A-fotboll.


Bästa musik Telegram-kanaler

Telegram-kanaler kan dock också vara bra källor för att få de senaste nyheterna om dina favoritband eller för att "hitta" royaltyfri musik som du kan använda när du redigerar videor för att lägga upp på YouTube. Även här finns det dussintals olika kanaler att välja mellan: om du prenumererar på MTV får du information, nyheter och trivia från popmusikens värld och vidare; Musicale är å andra sidan den perfekta kanalen om du vill hålla dig uppdaterad om italiensk musik; CCtracks skickar dig å andra sidan varje dag olika låtar som är royaltyfria och kan användas fritt i alla projekt.

Bästa Telegram-kokkanaler för matlagning

Är du ett matlagningsfantast men har alltid slut på idéer? Sedan är det bara att anmäla sig till den lämpligaste Telegramkanalen för att upptäcka nya recept. Giallozafferano, RicetteWeb och PrimoCHEF är tre av de bästa kanalerna som ägnar sig åt matlagning: varje dag upptäcker du dussintals läckra och lättlagade recept. Allt du behöver göra är att köpa ingredienserna på listan och följa instruktionerna för att tillaga några drömrätter.

Lämna en kommentar