Apple iPad med 10,5-tumsskärm kommer 2017


En av Apples leverantörer hävdar att det Cupertino-baserade företaget kommer att lansera en ny version av den 10,5-tums iPad med inriktning på utbildnings- och företagssektorn

Den nya 10,5-tums iPad ryktas ha Apples A10x-processor. Den nya modellen skulle vara en del av en allmän förnyelse av Cupertinos surfplattor-familj nästa år, som väntas gå i produktion i början av nästa månad.

Apple sägs ha beslutat att lägga till denna nya 10,5-tums surfplattemodell främst på grund av att försäljningen av "surfplattor" med 10-tumsskärmar, eller till och med större skärmar, har gått mycket bra i USA. Deras 9,7-tums iPad är för liten och 12,9-tums iPad Pro är för dyr. Det behövdes en surfplatta som skulle fungera som en "medelväg". En indiskretion som bara bekräftar samma information som analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities lämnade i augusti förra året. Det bör därför finnas någon grund för sanningen, även om det är Apple.

Rykten, rykten eller säkerheter?

Två rykten plus andra rykten som leder till samma slutsats: Apple planerar att lansera en iPad på 10,5 tum. Analytiker på Barclays pratade redan tidigare denna månad om en ny surfplatta i 10-tumsformat utan ramar som skulle lanseras tillsammans med förnyade versioner av 9,7-tums- och 12,9-tums-modellerna, och angav en av Apples många asiatiska komponentleverantörer som källa. Den japanska sajten Mac Otakara hade däremot talat om en ny 10,1-tums iPad Pro som skulle komma ut i början av 2017. Man får inte glömma att KGI Securities Kuo är övertygad om att Cupertino-företaget också kommer att lansera lågprisversioner av den 9,7-tums iPad. Dagens källor verkar stödja denna hypotes när de hävdar att Apple kommer att "konkurrera med Android-modeller".

.


Lämna en kommentar