Hur du hämtar arkiverade e-postmeddelanden i Gmail

Vad att veta

 • Google Gmail-tjänsten lagrar meddelanden i ett arkiv för framtida visning, och det är enkelt att återställa dessa meddelanden till inkorgen.
 • Om du vill visa e-postmeddelanden som är arkiverade, öppna etiketten All Mail. Därifrån kan du lägga tillbaka arkiverade Gmail-meddelanden i din inkorg för att använda dem.

Den här artikeln förklarar hur du kommer åt arkiverade e-postmeddelanden från en webbläsare och Gmail-mobilappen.


Hur man hämtar arkiverade e-postmeddelanden i en webbläsare

Även om arkiverade meddelanden tas bort från din inkorg lagras dessa meddelanden fortfarande i ditt Gmail-konto och kan hämtas i några steg. Dessa meddelanden förblir också indexerade och visas när du söker efter Gmail-meddelanden.

Öppna arkiverade e-postmeddelanden på en dator, surfplatta eller telefon. E-postmeddelanden kan visas medan de arkiveras, men om du planerar att fortsätta konversationen, flytta meddelandena i konversationen till inkorgen.

 1. Gå till Gmail i en webbläsare och håll sedan över navigationsikonerna till vänster på skärmen för att öppna navigeringspanelen.

 2. Välj i navigeringspanelen Mer för att visa ytterligare alternativ.

 3. Välja All Mail.

 4. Välj de e-postmeddelanden du vill återvända till inkorgen. E-postmeddelandena som finns i inkorgen är märkta inkorg framför ämnesraden.

 5. Välj i huvudverktygsfältet ovanför e-postmeddelandena Flytta till inkorg.

 6. En bekräftelse visas som verifierar att e-postmeddelandena har flyttats till inkorgen. Välj Ångra för att vända processen.

Hämta arkiverade e-postmeddelanden med hjälp av mobilappen

För att hitta All Mail-alternativet i den mobila Gmail-appen, tryck på meddelandet och öppna menyknappen längst upp till höger på skärmen.

 1. Öppna Gmail-appen på din mobila enhet för att visa inkorgen.

 2. Tryck på ikonen med tre rader längst upp på skärmen och välj All Mail i panelen som öppnas.

 3. Tryck på e-postmeddelandet du vill hämta.

 4. Välj ikonen med tre punkter högst upp i e-postmeddelandet som öppnas.

 5. Tryck Flytta till inkorg.


Tips för att undvika oavsiktlig arkivering

Det kan vara enkelt att av misstag arkivera ett meddelande. Undvik detta genom att vidta följande försiktighetsåtgärder:

 • Ta dig tid på en smartphone eller surfplatta när du bläddrar igenom meddelanden och gör inga plötsliga sveprörelser från höger till vänster.
 • Arkiveringsrörelsen kan ändras i appinställningarna. Gå till Allmänna Inställningar > Svep åtgärder.
 • Se efter eventuella bekräftelsemeddelanden som anger att en konversation har arkiverats. Detta meddelande är vanligtvis ihopkopplat med en Ångra-knapp som du kan använda om det behövs.

Lämna en kommentar