Hur får jag pengar på PayPal

Att ta emot pengar via PayPal är lika enkelt som att ha en e-postadress. När en betalning har skickats till ditt PayPal-konto kommer du att få ett e-postmeddelande om insättningen, som du sedan kan överföra till ett anslutet bankkonto. Du kan också använda ditt saldo för att betala för varor hos online-återförsäljare som accepterar PayPal.


Hur man tar emot pengar på PayPal

När någon skickar en betalning till dig får du ett e-postmeddelande från PayPal som meddelar dig om transaktionen. Pengarna krediteras automatiskt till ditt tillgängliga PayPal-saldo.

Om du inte har ett PayPal-konto kan du registrera dig med några få steg.

Ett annat sätt att ta emot pengar på PayPal är att dela en PayPal.Me-länk. PayPal.Me tillåter användare att dela en URL istället för en e-postadress för att ta emot betalningar. Detta är till hjälp för leverantörer som föredrar att inte lämna ut sin e-postadress till kunderna.

Om du har ett PayPal-konto kan du skapa en PayPal.Me-länk genom att följa dessa instruktioner.

 1. Gå till PayPal.Me-webbplatsen.

 2. Välja Skapa din PayPal.Me-länk.

 3. Logga in eller registrera dig för ett PayPal-konto. När du har loggat in blir du ombedd att ställa in din PayPal.Me-adress.

 4. Ladda upp ett foto. Detta är valfritt, men det hjälper dina vänner att de betalar rätt person.

 5. Välj din PayPal.me-länk.

  Välj den här länken klokt. Du kan bara skapa en, och när du väl har skapat den är den din så länge du har ett PayPal-konto.

 6. Välja Skapa en PayPal.Me-profil.

Hur du hittar din PayPal.Me-länk

Om du redan har en PayPal.Me-länk men inte är säker på var den är kan du hitta den på din PayPal-profil.

Så här hittar du din PayPal.Me-länk:

 1. Logga in på ditt PayPal-konto och välj Pengar från menyraden.

 2. Välj till höger till höger Skicka och begär pengar.

 3. Välja Begäran.

 4. Välj till höger till höger Dela din PayPal.Me.

 5. Din PayPal.Me-länk kommer att listas under ditt profilfoto.


Avgifter för att ta emot pengar via PayPal

När du tar emot pengar via PayPal tillkommer inga avgifter för ditt PayPal-saldo så länge:

 • Avsändaren är i samma land.
 • Avsändaren skickar pengar från sitt PayPal-saldo eller bankkonto.

Om avsändaren använder ett kredit- eller bankkort för att skicka pengar (snarare än ett PayPal-saldo) måste de betala en avgift på 2.9% plus en avgift på upp till 4.99 dollar beroende på transaktionsbeloppet.

Avsändare som överför pengar till dig från ett annat land måste betala en avgift på $ 0.99- $ 4.99, beroende på det totala värdet på betalningen. Det kommer också att vara en avgift på 2.9% och en fast avgift som bestäms av ursprungslandet. Du hittar avgifterna i PayPals lista över fasta avgifter för att skicka i andra valutor. Som mottagare måste du dock betala alla konverteringsavgifter som är nödvändiga för att konvertera medlen från en utländsk valuta till US-dollar.


Avgifter för överföring av saldon från personliga konton

Om du är en amerikansk PayPal-kontoinnehavare är det vanligtvis gratis att överföra betalningar du får från ditt PayPal-konto till ett anslutet checkkonto. Överföringen granskas och det kan ta 3-5 arbetsdagar att slutföra. Om du behöver dina pengar snabbare kan du använda ett kvalificerat betalkort för att få en omedelbar överföring, vilket vanligtvis tar cirka 30 minuter att slutföra. Det tillkommer en avgift på direktöverföringar på 1% av det totala beloppet som överförs, med högst 10 USD.

Det finns också transaktionsgränser för överföring av pengar från ditt personliga PayPal-konto. Dom är:

 • Upp till $ 5,000 per transaktion
 • Upp till $ 5,000 per dag
 • Upp till $ 5,000 per vecka
 • Upp till $ 15,000 XNUMX per månad

Det är enkelt att ta emot pengar via PayPal. Det är där saker och ting blir knepiga att överföra pengar. Du kan dock vanligtvis överföra pengar till ditt anslutna checkkonto utan stora svårigheter.

Lämna en kommentar