Hur man använder NFL Mobile App

NFL: s officiella mobilapp ger tillgång till allt du behöver för att få ut det mesta av fotbollssäsongen. Den erbjuder nyheter, live-poänguppdateringar, möjligheten att spåra dina favoritlag och livestreamande innehåll från NFL Network eller NFL Game Pass. Oavsett om du letar efter Fantasy Football-verktyg eller någonstans tillgång till NFL-evenemang, är NFL-appen värt att kolla in.

Lifewire / Bailey Mariner

NFL-mobilappen för iOS kräver iOS 9.0 eller senare och är kompatibel med iPhone, iPad, iPod touch och Apple TV. NFL-mobilappen för Android kräver Android 5 eller senare och är kompatibel med Android-telefoner och surfplattor.


Kom igång

NFL är gratis att ladda ner för alla, med fri tillgång till alla funktioner utom streamingtäckning. Hämta det från iOS App Store för iPhone och iPad och Google Play för Android.

När du öppnar appen för första gången spelar den upp en kort video som presenterar sig själv och några av dess nya funktioner. Därefter frågar det om du vill välja ett team att följa och få varningar. Bläddra igenom listan över NFL-lag och tryck på stjärnan bredvid dem som du vill få nyheter och varningar från.

När du har valt ditt lag kommer du till appens flik Nyheter.

Läs de senaste nyheterna

Längst ner i appen finns det fem avsnitt. Nyheter markeras i blått. Överst är nyheterna uppdelade i tre sektioner. Resten av NFL-appen är utformad på samma sätt. Med de bredare kategorierna längst ner och underkategorierna uppåt.

Den primära fliken Nyheter visas. Den innehåller alla de bästa nyheterna från hela NFL, som spänner över alla lag.

Mittfliken har ditt lags nyheter. Allt där gäller laget du följer och spelarna på det.

Slutligen ser du NFL-ligan och nyheter om specialevenemang. När den ovanstående skärmdumpen togs 2019 firade NFL 100 års fotboll med sin NFL 100-kampanj.


Hitta spel, scheman och poäng

Nästa stora avsnitt i NFL-appen är Spel. Det här avsnittet visar live poänguppdateringar, schemainformation och snabba jämförelser av de lag som står inför.

Du kommer alltid fram enligt den aktuella veckans schema. Om det inte finns några spel eller det är lågsäsong, som i bilden ovan, ser du nästa vecka som har ett spel.

Varje spel som anges har tid, lag som spelar och aktuella poäng. Det första spelet som listas är ditt favoritlags spel, om de spelar den veckan. Annars listas det kronologiskt.

Högst upp på skärmen visar NFL-appen vilken vecka du tittar på schemat för. Klicka på den för att se en fullständig lista för säsongen. Välj vilken vecka som helst för att förhandsgranska uppställningen, eller se tillbaka på de senaste veckorna för att granska ditt lags framsteg.


Lär dig allt om lag

Under avsnittet Lag hittar du allt du behöver veta om ditt favorit NFL-lag och de lag de möter den här säsongen. För att ändra vilket team du tittar på, tryck på lagets namn och välj sedan ett annat från listan.

När du först anländer till Team ser du viktig statistik om laget du följer. Längst upp i fönstret visar appen deras vinst / förlustrekord. Strax nedanför hittar du mer intressant information, som deras huvudtränare, stadion, ägare, året de startade och deras sociala medier.

Därefter erbjuder varje lags lista möjlighet att köpa biljetter, följt av lagets schema för säsongen. Här kan du granska allt som kommer för ditt lag eller de lag du följer för fantasi.

Nedanför listas varje lags rankning inom ligan. Appen visar deras ställning i en enkel graf som illustrerar deras rang och jämför dem med ligaledaren.

Slutligen kan du kolla vilka spelare i laget som har toppstatistik. Detta är en annan utmärkt funktion för fantasifans som vill plocka upp de bästa spelarna ett lag har i varje aspekt av spelet.

Längst ner i varje laglista ser du deras nyhetsavsnitt igen.

Granska ställningar och statistik

När säsongen är igång, ta reda på hur ditt lag stöter på tävlingen. Den stående delen av NFL-appen visar var ditt lag och deras rivaler ligger inom ligan och deras division.

Det finns tre sätt att sortera ställningen; efter division, efter konferens och hela ligan. Var och en har sin egen flik. Informationen som de visar är densamma, men den varierade organisationen gör det lättare att visualisera ett lags plats i varje sammanhang.

Mycket, mycket, mer

Många av NFL-appens mest intressanta funktioner är kategoriserade under Mer. Här länkar appen till ytterligare appar och tjänster relaterade till och inbyggda i NFL-appen, som streaming från NFL Network och NFL Game Pass.

Välja Mer för att se en lista över tillgängliga alternativ att utforska. Shop tar dig till NFL Fanatics-butiken för att köpa licensierade redskap. Med biljetter kan du köpa biljetter till kommande spel. Fantasy tar dig till NFL: s Fantasy-app.

Ligaledare kommer också att vara intressanta för fotbollsentusiaster. Här kan du få status från ligaledande spelare och lag.

Titta på NFL Network Streaming

Medan du fortfarande är under Mer trycker du på NFL-nätverket. Du kommer inte att komma långt utan ett TV-abonnemang. Den första skärmen ber om din leverantör, streamingtjänster som Sling finns också på listan. Logga in med din inloggningsinformation för din TV-leverantör.

När du har loggat in tar NFL-appen dig till NFL-nätverket. Överst på skärmen laddas liveströmmen. Nedan hittar du kommande program listade. Förvandla enheten i sidled till liggande läge för att utöka videon.

Du kan också gå tillbaka till NFL-appen utan att avsluta din video. tryck på Tillbaka -knappen för att återgå till NFL-appen, och strömmen minimeras till hörnet som bild-i-bild. När du är redo att återvända till strömmen sveper du uppåt till vänster hörn. Om du sveper den minimerade strömmen åt höger stängs den.

Prenumerera på NFL Game Pass

Game Pass är NFL: s streamingtjänst. Det ger tillgång till exklusivt innehåll, preseason-spel, fullständiga omspelningar och höjdpunkter. Knacka Spelpass under Mer i appen för att komma åt den.

Game Pass är en oberoende prenumeration som från och med juni 2019 kostar $ 99.99 för säsongen. Om du har prenumerationen kan du enkelt logga in. Du har också möjlighet att skapa ett konto och prenumerera via NFL-appen. När du väl har gjort det kommer du att kunna komma åt allt ditt Game Pass-innehåll genom det också.

Tidigare hade Verizon ett streamingavtal med NFL genom appen. Från och med början av 2019 är det avtalet och tillhörande reducerade datakostnader inte längre på plats.

Lämna en kommentar