Hur man ser Lecce – Juventus på TV och streaming på Sky eller DAZN


Lecce - Juventus är en av matcherna på den nionde dagen i Serie A 2019 - 2020. Så här kan du följa matchen på tv och via streaming. Avspark klockan 15:0

Lecce - Juventus är en av de mest intressanta matcherna på den nionde dagen i Serie A 2019 - 2020. Å ena sidan Italiens mästare som återigen ligger i toppen av tabellen, å andra sidan ett lag som har tagit sig upp från Serie B och visar djärv fotboll. Matchen är exklusiv för Sky och kan ses i TV på SkySport Serie A (kanal 2020) och streamas på SkyGo. Matchen är exklusiv för Sky och kan ses på SkySport Serie A (kanal 2020) och streamas på SkyGo. Den finns också tillgänglig på TV för NowTV-prenumeranter.

I Juventus troliga laguppställning finns en stor förändring: Cristiano Ronaldo har inte kallats in. Därför kommer det att finnas duon Dybala - Higuain i anfallet, med Bernardeschi som stöd. Bianconeri anländer till Lecce med mer än ett par frånvaro, men de återfår Danilo, som bör starta på högerkanten för att ge Cuadrado lite andrum. Bentancur och Matuidi förväntas spela på mittfältet, liksom Pjanic. Liveranis Lecce kommer att spela i ett 4-3-1-2. Laget kommer att vara mer eller mindre detsamma som i de senaste matcherna, den enda förändringen kan vara Farias i anfallet.

Vad är klockan på Lecce - Juventus spelas

Avsparktiden för Lecce - Juventus är satt till 15:00. Matchen spelas på Ettore Giardiniero - Via del Mare Stadium i Lecce.


De troliga formationerna i Lecce - Juventus

Lecce (4-3-1-2): Gabriel; Meccariello, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Petriccione, Tachtsidis, Tabanelli; Mancosu; Farias, Babacar.

Juventus (4-3-1-2): Szcszny; Danilo, Bonucci, Demiral, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Higuain, Dybala


Var ser man Lecce - Juventus på TV

Som alla lördagens avsparkar klockan 15.00 sänds Lecce - Juventus exklusivt av Sky. Matchen kan ses på SkySport Serie A kanal 202 på satellitplattformen. Matchen finns också tillgänglig på TV för Now TV-prenumeranter, men du måste ha en smart TV eller ansluta en TV-box till din TV.

Så ser du Lecce - Juventus streaming

Lecce - Juventus streaming finns också tillgängligt på SkyGo. För att få tillgång till on-demand-plattformen måste du vara Sky-abonnent och ha ett registrerat konto på plattformen. SkyGo är tillgängligt för datorer, smartphones och surfplattor.

För att se Lecce - Juventus i streaming måste du starta SkyGo, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på TV-kanaler. En lista öppnas med alla tillgängliga kanaler och om du väljer SkySport Serie A startar streamingen av matchen.

De som inte har ett Sky-abonnemang kan följa Lecce - Juventus live på Virgilio Sport.

Lämna en kommentar