Hur man tittar på live-TV på Hulu

Hulu med Live TV är en förlängning av Hulus befintliga on-demand-tjänst som ger livestreaming-tv till mixen. Den största skillnaden mellan Hulu med Live TV och andra streamingtjänster är att Hulu ger tillgång till ett massivt bibliotek med on-demand-innehåll, och den största skillnaden mellan Hulu och kabel är att för att Hulu ska fungera måste du ha en hög hastighet internetanslutning och en kompatibel enhet istället för bara TV.


Vad är Hulu med Live TV?

Om du tittar på on-demand tv-program eller filmer online finns det en god chans att du redan är bekant med Hulu. Tjänsten har funnits länge och erbjuder tillgång till ett stort bibliotek med on-demand-innehåll från ABC, NBC, CBS, Fox och många andra nätverk, förutom exklusivt innehåll som du inte kan få någon annanstans .

Hulu med Live TV är ett prenumerationsalternativ som gör det möjligt för Hulu-abonnenter att få tillgång till direktuppspelning av tv via samma plattform. Med den här tjänsten kan du titta på live-tv på din stationära eller bärbara dator, smartphone eller surfplatta eller till och med på din tv om du har en kompatibel enhet.

Även om Hulu med Live TV erbjuder ett alternativ till ett dyrt kabelabonnemang, har det också ett antal konkurrenter som också erbjuder direktuppspelning av tv online. Sling TV, YouTube TV, Vue och DirecTV Nu erbjuder alla olika nivåer av live-tv-täckning. Andra tjänster, som CBS All Access, tillåter också tittare att titta på live-tv online i en mer begränsad kapacitet.

För dem som föredrar vilken typ av on-demand-innehåll som Hulu är mest känd för, erbjuder tjänster som Netflix och Amazon Prime Video även program och filmer som är tillgängliga att strömma när som helst.

Hur du registrerar dig för Hulu med Live TV

Att registrera sig för Hulu med Live TV är en ganska enkel process, och det är ännu enklare om du redan har ett Hulu-konto.

Registrera dig för Hulu Live TV: First Time Users

Om du inte redan har ett Hulu-konto, så här registrerar du dig för Hulu med Live TV:

 1. Navigera till hulu.com.

 2. Klicka på påbörja din gratis provperiod.

  Det här alternativet är endast tillgängligt om du inte redan har en Hulu-prenumeration.

 3. Leta reda på alternativet Hulu med Live TV och klicka välj.

 4. Klicka fortsätt med Facebook om du vill använda din Facebook-inloggningsinformation för att skapa ett konto eller ange din information, bläddra nedåt och klicka fortsätta.

 5. Ange din kreditkortsinformation och klicka skicka.

Registrera dig för Hulu Live TV: Befintliga användare

Om du redan har en Hulu-prenumeration är det ännu enklare att lägga till live-tv:

 1. Navigera till hulu.com och logga in på ditt konto om du inte redan är inloggad.

 2. Klicka få live-TV.

 3. Välj en av planerna som inkluderar live-tv och klicka växla till den här planen, och klicka fortsätta.

 4. Ange ditt postnummer och klicka fortsätta.


Välja en Hulu med Live TV-plan

Det finns två Hulu med Live TV-planer, och de kommer båda med samma grundläggande kanaler och de flesta av samma funktioner. Huvudskillnaden mellan de två planerna är att den ena lägger till live-tv-tjänst i din Hulu-prenumeration, och den andra lägger till live-tv och tar också bort reklam från nästan allt on-demand-innehåll på webbplatsen.

Hulu med live-TV-planer är:

 • Hulu med Live TV: inkluderar tillgång till 50+ live-tv-kanaler och tillgång till Hulus hela on-demand-bibliotek via deras begränsade reklamplan.
 • Hulu (inga reklamfilmer) med Live TV: inkluderar tillgång till 50+ live-TV-kanaler och tillgång till Hulus hela on-demand-bibliotek via deras reklamplan.

Kanaltillgängligheten varierar beroende på din fysiska plats. Kolla in Hulus uppslagsverktyg för att se exakta kanaler som du kommer att kunna titta på genom Hulu med Live TV.


Vilken Hulu med Live TV-plan passar dig?

Att välja en direktsänd TV-plan från Hulu är enklare än med de flesta andra tjänster eftersom det bara finns en faktor som du verkligen behöver tänka på.

Om du tittar på mycket on-demand-streaminginnehåll och inte gillar att dina program delas upp av reklam, är planen för ingen reklam en bra affär.

Om du inte bryr dig om innehåll på begäran är den billigare begränsade reklamplanen ett bättre alternativ.

Hur många program kan du titta på samtidigt med Hulu Live TV?

Streamingtjänster som Hulu sätter en gräns för hur många program du kan titta på samtidigt, med samma konto, på olika enheter. Varje show kallas en ström eftersom showen ses via streaming.

En vanlig Hulu-prenumeration tillåter bara en enda ström, men Hulu med Live TV stöter på upp till två samtidiga strömmar. Det betyder att du kan titta på en live- eller on-demand-show på din dator, och någon annan kan titta på en annan show på sin telefon samtidigt med samma konto.

Om du behöver förmågan att titta på mer än två program samtidigt, erbjuder Hulu med Live TV det som ett tillval.

Vilken internethastighet krävs för Hulu med live-tv?

Hulu kan sänka videokvaliteten för en ström baserat på kvaliteten på tittarens internethastighet, så det är möjligt att titta på program på Hulu utan bra internet. Om du stöter på ett uppspelningsfel med Hulu är det vanligtvis lätt att fixa. Hulu rekommenderar dock några minsta nedladdningshastigheter om du vill uppleva bästa möjliga bildkvalitet:

 • On-demand-program och filmer: 1.5+ Mbps för standardupplöst video och 3+ Mbps för högupplöst video.
 • Direktsänd TV: 8+ Mbps för en enda ström och ytterligare bandbredd för att visa flera strömmar.

Hulu med live-TV-tillägg och specialfunktioner

Båda Hulu med Live TV-planer har 50+ kanaler och en digital videoinspelare (DVR) -funktion, men du kan betala extra för att få tillgång till fler kanaler och funktioner.

Här är de viktiga tilläggen och extra kanalpaket som du kan lägga till i en Hulu med Live TV-prenumeration:

 • Förbättrad moln-DVR: Ökar mängden innehåll som du kan spara i din DVR-moln drastiskt och lägger till möjligheten att hoppa över reklam när du tittar på innehåll du har spelat in.
 • Obegränsade skärmar: Tar bort gränsen för hur många strömmar du kan titta på samtidigt. Den normala gränsen är två skärmar, och det här alternativet låter dig titta på ett obegränsat antal enheter hemma och upp till tre mobila enheter samtidigt.
 • Showtime: Lägger till upp till åtta live Showtimes-kanaler beroende på plats, inklusive både öst- och västkustutsändningar när det är tillgängligt. Inkluderar tillgång till hela biblioteket med Showtime-innehåll på begäran.
 • Cinemax: Lägger till upp till sju Cinemax-kanaler direkt, inklusive både öst- och västkustutsändningar när det är tillgängligt. Inkluderar tillgång till Cinemax-innehåll på begäran.
 • HBO: Lägger till upp till sju live-HBO-kanaler, inklusive både öst- och västkustutsändningar när tillgängliga. Inkluderar åtkomst till HBO NU för HBO-innehåll på begäran.

Tittar på live-tv på Hulu

När du väl har registrerat dig är det extremt enkelt att titta på live-tv på Hulu:

 1. Navigera till hulu.com.

 2. Klicka LIVE TV.

 3. Klicka guide eller flytta muspekaren till vänster på skärmen.

  Tillgången på live-tv på Hulu beror på din fysiska plats.

 4. Klicka på kanalen du vill titta på.

Erbjuder Hulu med Live TV en DVR?

Hulu med Live TV erbjuder en DVR-molnfunktion som låter dig spela in program och titta på dem senare. Eftersom det är molnbaserat behöver du inte oroa dig för att fylla i hårddisken på din dator. Du kan också spela in på någon av dina enheter och sedan titta på inspelningarna på någon av dina andra enheter.

Standardmoln-DVR som ingår i både Hulu och Live TV-planer erbjuder en begränsad mängd lagring och reklam kan inte hoppas över. Om du vill spela in fler timmar live-tv och hoppa igenom reklam, kan du uppgradera till den förbättrade moln-DVR-funktionen.

Erbjuder Hulu med live-tv on-demand-innehåll?

Hulu är en av pionjärerna inom online-streaming, så dess massiva on-demand innehållsbibliotek är en av de starkaste försäljningsställena för Hulu med Live TV.

När du registrerar dig för någon av Hulu med abonnemangsplaner för live-tv får du också tillgång till on-demand-innehåll från alla de stora sändningsnäten, ett stort kabelnätverk och även exklusiva program som The Path och The Handmaid's Berättelse som du bara kan se på Hulu.

Hulu With Live TV ger också tillgång till Hulus massiva on-demand-bibliotek.

Vissa program är tillgängliga i sin helhet, och varje avsnitt av varje säsong är tillgängligt att strömma när som helst. Andra program som fortfarande finns i luften blir vanligtvis tillgängliga på begäran inom en dag till en vecka efter sändning.

Med Hulu med Live TV No Commercials-plan kan du titta på de flesta av Hulus on-demand TV-program och filmer utan reklamuppehåll, men en handfull program presenteras fortfarande med ett begränsat antal reklam på grund av avtalsenliga skyldigheter.

Kan du hyra filmer från Hulu?

Till skillnad från vissa andra streamingplattformar erbjuder Hulu inte filmuthyrning. Tjänsten inkluderar ett stort bibliotek med on-demand-filmer, och med DVR-funktionen i molnet kan du också spela in filmer för att titta senare.

Du kan inte hyra filmer från Hulu, men din prenumeration ger tillgång till ett bibliotek med on-demand-filmer och trailers.

Om du vill hyra nyare filmer som inte är tillgängliga via Hulu än, är det bättre att du går igenom en tjänst som Sling, Vudu, Amazon eller iTunes.

Läs mer: De bästa apparna och tjänsterna för TV-streaming

Lämna en kommentar