Lockpick artikelkod fusk för The Elder Scrolls IV på PC

The Elder Scrolls IV: Oblivion är ett rollspel-videospel i öppen värld som först kom ut på Windows PC och Xbox 360 2006. En PlayStation 3-port släpptes året efter. Liksom många videospel har PC-versionen fuskoder som gör att du kan höja dig snabbare, omedelbart slutföra uppdrag och mer. Player.additem-koden låter dig omedelbart lägga till en specifik artikel i ditt lager om du känner till dess ID-kod. Använd detta trick för att få oändliga lockpicks så att du kan öppna varje dörr och bröst i spelet. Vi visar dig hur du gör det.

Spelaren.additem-fusk fungerar bara med PC-versionen av The Elder Scrolls IV: Oblivion.


Hur man använder Lockpick-fusk i The Elder Scrolls IV: Oblivion

Artikel-ID-koden för lockpick är följande:

0000000A

Tryck på tildeknappen (~) medan du spelar för att ta upp fuskonsolen. Typ spelare.tillbehör följt av artikelkoden och en mängd, tryck sedan på ange. Om du till exempel vill lägga till 99 låsningar i ditt lager, anger du följande:

spelare.tillbehör 0000000A 99

Inkludera mellanslag mellan varje del av koden.

Hur man väljer lås i The Elder Scrolls IV: Glömska

Alla lås har upp till fem tumlare som måste ställas i "upp" -läge. Flytta låsvalet med musen, klicka på en tumlare och klicka sedan på musknappen igen innan den når toppen av låset för att låsa den på plats. Tumblerna rör sig i olika hastigheter, så det kommer förmodligen att ta några försök.

Förbättra säkerhetsförmågan för att göra det lättare att välja lås