Fortnite, 1 miljon dollar i julturnering


Winter Royale, Fortnites julturnering, startar i Europa och Nordamerika, och den vinnande spelaren kan vinna 1 miljon dollar

Det skulle vara trevligt att vinna en miljon dollar i julklapp. En gåva som ingen skulle tacka nej till. Om du inte är så säker på att turen är på din sida och du är en skicklig videospelare kan du alltid försöka vinna Fortnite Christmas Tournament.

Det berömda överlevnadsspelet från utvecklaren Epic Games delar faktiskt ut en miljon dollar till den spelare som vinner 2018 års julturnering. Fortnite Winter Royal är en turnering som föregår julhelgen och är öppen för alla, utan diskriminering mellan olika nivåer av spelare i det videospel som har blivit en verklig världsomspännande trend på senare tid. Fortnite-turneringen med en miljon dollar börjar nu för spelare i Nordamerika och Europa. Turneringarna, som är uppdelade efter spelarens ursprungsregion, kommer att delas upp i två faser: mellan den 24 och 25 november kommer kvalet att äga rum, medan finalen kommer att hållas den 30 november i Europa och den 11 december i Nordamerika.

De nya Fortnite World Tournaments

Winter Royale 2018 kommer att innebära en vändpunkt för de turneringar som Epic Games anordnar i Fortnite. Från denna julturnering i Europa och Nordamerika kommer sedan en hel rad andra internationella evenemang med mycket pengar på spel som kommer att spelas under hela året i olika delar av världen. Vad är poängen med dessa olika turneringar? Det är enkelt: Epic Games planerar att hålla Fortnite World Cup varje år, en tävling mellan de bästa Fortnite-spelarna från hela världen. Evenemanget lovar att bli ett av de mest populära på hela videospelscenen och den som vinner Fortnite World Cup kommer att ta hem inte bara en utan flera miljoner dollar. Fortnite World Cup kommer att bli en av de mest populära globala tävlingarna inom e-sportvärlden. För att vinna behöver du bara göra en sak: vara den sista levande på hela Fortnite-kartan. Det kommer inte att bli lätt, men om du är övertygad om dina spelarkompetenser kan du vässa dina vapen och göra dig redo för en miljonkamp på konsoler, datorer eller till och med smartphones.


Lämna en kommentar