Netflix, så får du en gratis prenumeration i 83 år

#


För att markera lanseringen av den nya filmen The Old Guard ger streamingplattformen bort en oändlig prenumeration. Allt du behöver göra är att vinna ett videospel

Från Disney Plus till Amazon Prime Video och till och med Spotify: prenumerationer på streamingtjänster för musik, filmer och tv-serier är numera en konstant kostnad för många användare runt om i världen. Så det skadar inte att spara lite. Nu kan du vinna en gratis prenumeration på Netflix i 83 år.

Företaget kom på idén för att fira lanseringen av en ny produktion, filmen The Old Guard med Charlize Theron i huvudrollen. Det är en actionfilm baserad på Greg Ruckas serietidning, som också har skrivit manuset. Plattformen vill därför främja lanseringen av detta innehåll med en "oändlig" prenumeration och de som tittar på Netflix kommer att förstå varför. För att vinna behöver du bara spela ett videospel inspirerat av filmen och slå alla dina motståndare med den högsta poängen.

Hur vinner du Netflix Infinity-abonnemanget?

För att komma med i tävlingen måste du bli den totala vinnaren i videospelet Old Guard, ett slags toppstyrt fightingspel. Spelarna spelar Andromache från Scythia, filmens huvudperson, och har en yxa till sitt förfogande för att döda sina motståndare. Deltagaren kommer inte att dö i spelet, men han kommer att bli försvagad och därför blir det svårt för honom att vinna och få högsta poäng.

Registreringarna till turneringen börjar den 17 juli 2020 kl. 8.00 PST, vilket motsvarar 17.00 italiensk tid. Allt du behöver göra är att registrera dig och kämpa till slutet för att få en 83-årig Netflix-prenumeration. Det är ännu inte klart om utmaningen är öppen för användare från hela världen eller bara från USA, även eftersom plattformen inte har gett tillräckligt med ledtrådar. Spelet är dock tillgängligt från webbläsaren, så det är möjligt att spela det även om du inte deltar i tävlingen.

Innan du deltar som aktiv tävlande är det möjligt att träna lite för att öka dina chanser att vinna. Allt du behöver göra för att delta är att lägga upp ditt resultat och hoppas att det är det högsta. Efter aktiveringen kommer spelet att vara tillgängligt i tre dagar och alla kommer att kunna förbättra sina poäng. Den 19 juli utses vinnaren, som kommer att kunna njuta av sin prenumeration livet ut. Naturligtvis förklaras dynamiken i tävlingen av filmens handling.


Handlingen i Old Guard: så här handlar den om

The Old Guard finansierades med en budget på 70 miljoner dollar och det är inte konstigt att Netflix satsar så mycket (genom att erbjuda en tävling) för att öka antalet visningar. Men vad handlar plattformens populära originalfilm om? Det är historien om ett team av odödliga legosoldater som leds av den kvinnliga krigaren Andromache från Scythia, spelad av Charlize Theron. Deras mål är att skydda mänskligheten. I rollistan ingår också den italienska skådespelaren Luca Marinelli, som redan är känd för olika roller, till exempel som zigenaren i filmen De kallade mig Jeeg Robot.

Filmen behandlar också vissa existentiella teman, som fördömandet av odödlighet, valet mellan gott och ont, skuld och förlusten av nära och kära. Det är därför en produkt som kan ge mycket att tänka på. Filmen finns redan tillgänglig på Netflix.


Lämna en kommentar