Hur får man Netflix gratis

Netflix är en streamingtjänst med massor av bra serier, filmer och Netflix Originals som du inte kan se någon annanstans. Med ökande medlemsavgifter och tuffa ekonomiska tider har inte alla råd att prenumerera, men det finns några sätt att titta på Netflix gratis.


Dela Netflix-konton med vänner eller familj

Med den grundläggande Netflix-planen kan du bara titta på en serie eller film åt gången, men standard- och premiumplanerna låter dig titta på flera olika enheter samtidigt. Med standardplanen kan du titta på upp till två enheter samtidigt, och med premiumplanen kan du streama upp till fyra olika serier eller filmer samtidigt.

Den grundläggande Netflix-planen stödjer inte HD-streaming, så om du känner någon med en Netflix-prenumeration finns det en god chans att de har standard- eller premiumplanen. Om de litar på dig tillräckligt för att ge dig lösenordet kan du logga in och titta på vad du vill utan att störa eller avbryta deras tittande.

Hur du delar ditt Netflix-konto

Netflix låter dig skapa upp till fem separata profiler, som alla kan ha sina egna listor och rekommendationer. Detta gör att du kan dela ditt konto utan att dina vänner eller familj fyller dina rekommendationer med program du inte har något intresse för.

Så här ställer du in en separat Netflix-profil:

 1. Navigera till Netflix.com.

 2. Klicka på din användarikon i det övre högra hörnet. Om du ser skärmen Vem tittar?; hoppa ner till steg 3.

 3. Välj Hantera Profiler.

 4. Välj Lägg till profil.

 5. Ange ett namn för den nya profilen och välj FORTSÄTT.

 6. Välj KLAR.

Du kan inte tilldela olika lösenord till varje profil. Nya profiler loggar in med samma e-postadress och lösenord som du använder. Dela bara ditt Netflix-konto med familjemedlemmar och vänner du litar på. Som kontoinnehavare är du ansvarig för de åtgärder som vidtas av alla du tillåter att använda ditt konto.

Hur får jag ytterligare gratisperioder av Netflix

Om du är tålmodig och inte bryr dig om att gå långa sträckor utan Netflix kan du faktiskt få flera gratis provperioder. Detta är inte en garanterad metod, och det finns inget sätt att skynda på det, men det är helt legitimt.

Netflix skickar ibland kostnadsfria testerbjudanden månader efter att testperioden har gått ut.

När du registrerar dig för en gratis testperiod på Netflix men avbryter innan testperioden avslutas, kommer Netflix så småningom att nå ut för att locka dig med en ny provperiod. Det tar vanligtvis minst flera månader för Netflix att skicka detta e-postmeddelande, och det kan eventuellt ta betydligt längre tid.

Om du får ett e-postmeddelande som detta från Netflix behöver du bara att klicka länken Påbörja din gratis provperiod som de tillhandahåller. Detta leder dig till en sida på Netflix-webbplatsen där du kan förnya ditt gratis provmedlemskap. Precis som med all annan e-post bör du dubbelkolla att e-postadressen du har fått mailet ifrån är en officiell Netflix-adress.


Så här registrerar du dig för obegränsade Netflix-provperioder

Under normala omständigheter kan du bara registrera dig för en enda gratis Netflix-testperiod. Så här tänkte Netflix att det kostnadsfria testsystemet skulle fungera, men det är faktiskt möjligt att registrera sig för mer än en gratis testversion om du använder olika faktureringsmetoder. Du kan till och med få en gratis Netflix-testversion utan kreditkort, men att ha flera kreditkort redo att gå på hjälper.

För att registrera dig för en Netflix-testversion behöver du ett kreditkort, betalkort, PayPal-konto eller Netflix-presentkod. Du kan också använda ett betalkort eller ett presentkort om det utfärdas av en kreditkortsleverantör som Visa.

Så här registrerar du dig för en gratis Netflix-testperiod:

 1. Navigera till Netflix.com.

 2. Välj GÅ MED GRATIS I EN MÅNAD.

 3. Välj SE PLANERNA.

 4. Välj din plan och välj sedan FORTSÄTT.

 5. Ange en e-postadress och lösenord. (Det här måste vara en e-postadress som du aldrig tidigare har använt med Netflix.)

   

 6. Välj din betalningsmetod.

   

 7. Ange ditt namn och faktureringsinformation och välj sedan STARTA MEDLEMSKAP.

Varje gång du vill registrera dig för en ny testperiod måste du upprepa den här processen med en annan e-post- och faktureringsmetod. Om du har tillgång till flera kreditkort kan du använda dem. Om du inte gör det kan du hämta ett Visa-presentkort, lägga lite pengar på det och använda det.

För att minska antalet kort du måste gå igenom för att fortsätta registrera dig för fler kostnadsfria prövningar kan du också skapa ett PayPal-konto, länka det till ditt kreditkort eller betalkort och använda det som din betalningsmetod. Eftersom Netflix inte ser kreditkortsnumret kan du använda samma kort mer än en gång.

Glöm inte att avbryta dina gratisprövningar

Om du bestämmer dig för att skapa ett nytt Netflix-konto varje gång du vill dra nytta av den kostnadsfria provperioden är det viktigt att komma ihåg att avbryta innan provperioden är över. Din faktureringsmetod debiteras om du inte avbryter din Netflix-prenumeration i tid.

Så här avbryter du din gratis Netflix-provperiod utan att debiteras:

 1. Navigera till Netflix.com och logga in.

 2. Klicka på din användarikon längst upp till höger på skärmen.

   

 3. Välj Konto.

 4. Klicka Avbryt Medlemskap.

 5. Bekräfta att du vill avsluta medlemskapet.

Om du avbryter innan provperioden är över kommer du inte att debiteras. I de flesta fall kommer du fortfarande att kunna använda ditt konto tills den kostnadsfria provperioden är över.


Så här får du en gratis Netflix-tjänst från din telefon- eller internetleverantör

Vissa företag, inklusive mobil- och internetleverantörer, erbjuder kampanjer som inkluderar ett gratis Netflix-konto. Det här är inte helt gratis eftersom att du måste köpa något för att få det, men det är ett smidigt sätt att få Netflix utan att betala för det direkt.

Om du ändå letar efter en ny mobil- eller internetleverantör kan det vara värt att kolla om det skulle vara en bra deal. Och om du redan är kund hos ett företag som tillhandahåller gratis Netflix finns det ingen nackdel med att utnyttja erbjudandet.

För mer information, kontakta din mobil - eller internetleverantör och fråga om de erbjuder några planer som ger fri tillgång till tjänster som Netflix, Viaplay, HBO eller liknande. Till exempel har Telia ett abonnemang som för tillfället innehåller Netflix. Med den enorma efterfrågan av streamingtjänster kommer med stor sannolighet fler operatörer i framtiden inkludera Netflix i några av sina prisplaner.

1 tanke på “Hur får man Netflix gratis”

Lämna en kommentar