Ninja, kontroversen fortsätter: Streamer förutspår slutet för Fortnite

#


Tyler Blevins vill inte släppa det: "Jag säger dig, de måste vara försiktiga. Tyler "Ninja" Blevins, Fortnites mest kända streamer, verkar inte vilja stoppa kontroversen mot Epic Games. Ändå har spelaren byggt hela sin karriär på Battle Royale och tjänat enorma summor pengar. Det är faktiskt inget nytt för spelaren att vända sig mot spelets utvecklare. Den här gången kan han dock ha gått lite för långt, eftersom han förutspådde "döden" för det mest spelade videospelet på senare tid.

Det stämmer, Ninja sa att om communityns vädjanden inte hörsammas kommer titeln att hamna i samma situation som H1Z1, ett actionspel som förlorat så många spelare att det praktiskt taget har "stängt". Vad fick streamern att tänka så här? För några dagar sedan rapporterade vi att Ninja (tillsammans med ett antal andra spelare) inte gillade Fortnites uppdatering 8.20 eftersom den introducerade ett antal nya funktioner som ansågs ha rubbat spelets ursprungliga balans och funktioner.

Det verkar som om uppdateringen i fråga verkligen gjorde spelaren upprörd som, trots att han tjänade 10 miljoner dollar förra året tack vare Fortnite, enligt uppgift har bestämt sig för att överge spelet och fokusera på andra titlar, inklusive Sekiro: Shadows Die Twice. Och han stannade inte där. Han skickade ett meddelande till Epic Games där han förklarade att om de fortsätter att ignorera communityt kommer det att bli avfolkat i framtiden, vilket kommer att leda till en stor kris i Battle Royale-försäljningen, precis som i H1Z1.

"De måste vara försiktiga, det säger jag dig. De drar ut på tiden och det finns fortfarande många problem i spelet som måste åtgärdas. De måste vara försiktiga, för de är på väg in i H1Z1" - detta är vad streamern sa enligt Dexerto.com.

Känner du samma sak som Ninja?

Lämna en kommentar