Så här får du tillgång till flera konton i Gmail för iOS

I iOS Gmail-appen kan du lägga till flera e-postkonton så att när du vill byta till dina andra konton är det bara några kranar bort. Med den här funktionen kan du logga in på alla dina Gmail-konton i en app utan att logga in och ut för att läsa och skicka e-post från de andra.

Det är enkelt att byta till ett annat konto i Gmail-appen eftersom dina konton lagras i menyn - samma plats där du lägger till dina andra Gmail-konton.

Dessa instruktioner gäller för enheter med iOS 11 eller senare och Gmail-appversion 5.0.181202 och senare.


Så här lägger du till ytterligare konton i Gmail iOS-appen

Det är sällsynt att ha en enda e-postadress längre. Du kan till exempel ha en för jobbet och en personlig. Kanske har du en för en sidspelning. Du kan hålla alla dina e-postkonton till hands i appen och spara tid. Här är hur.

  1. Öppna Gmail-appen och tryck sedan på din användarikon i det övre högra hörnet av appen.

  2. Tryck Lägg till ett nytt konto, tryck sedan på gmail.

    Du kan lägga till konton från flera e-postplattformar. Förfarandet för att göra detta kan vara annorlunda.

  3. Tryck Fortsätta för att bekräfta att du vill lägga till ett Gmail-konto. Ange din e-postadress och lösenord på nästa skärm. Tryck sedan på Nästa att fortsätta.

  4. Inkorgen för det nya kontot öppnas. Upprepa dessa steg för varje konto du vill lägga till.

Så här får du tillgång till flera konton i Gmail för iOS

När du har skapat nya konton kan du växla mellan konton när du vill. För att göra det, tryck på din användarikon i det övre högra hörnet och tryck sedan på den e-postadress du vill ha. Detta öppnar inkorgen för det andra kontot.

Medan du bara kan se och söka i meddelandena för ett konto i taget, sammanfattar Gmail-app-märket de nya meddelandena i alla konfigurerade konton.


Lämna en kommentar