Så ser du Inter – Atalanta på Sky eller DAZN


Hitta reda på hur du ser Inter - Atalanta på TV och live streaming, matchen på den 19:e dagen i Serie A 2019 - 2020

Lördagens stora fotbollsfest avslutas med Inter - Atalanta. Matchen spelas ikväll klockan 20:45 och ställer två av de senaste fem årens bästa italienska tränare mot varandra. Conte är tillbaka i Italien och har återfört Inter till toppskiktet i Serie A, medan Gasperini utför ett mirakel med Atalanta för att kvalificera sig till Champions Leagues åttondelsfinal.

Atalanta kommer från en exceptionell formkurva med två segrar och totalt 10 mål. Inter är också på en bra väg och har vunnit mot Genoa och Napoli. Antonio Conte kommer att ha Sensi tillbaka i startelvan då han ledde Nerazzurri under den första halvan av säsongen. Lautaro Martinez och Lukaku kommer att vara anfallare. Atalanta kommer att spela ett klassiskt 3-4-2-1 med Gomez, Ilicic och Muriel i anfallet. Zapata kan också vara med i matchen. Matchen är exklusiv för DAZN och kan även ses på TV på Sky's DAZN1-kanal.

Inter - Atalanta: avsparktid

Inter - Atalanta börjar klockan 20:45.


Inter - Atalanta: starttid

Inter - Atalanta: starttid


Inter - Atalanta: starttid

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Bastoni; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Biraghi; Lautaro Martinez, Lukaku.

Atalanta (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez, Ilicic; Muriel.

Så ser du Inter - Atalanta på TV

Som alla lördagskvällsmatcher är Inter - Atalanta exklusivt på DAZN. Matchen kan ses på TV med hjälp av DAZN-appen eller genom att koppla in sig på Sky's DAZN-kanal 1 (209).

Så streamar du Inter - Atalanta

För att streama Inter - Atalanta måste du ha ett DAZN-abonnemang och använda satellitplattformens app (kompatibel med smartphones, surfplattor, TV-apparater, datorer och konsoler). Om du har dessa krav måste du starta DAZN-appen, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på matchrutan på hemsidan: efter några sekunder börjar streamingen av matchen.

Lämna en kommentar