Så ser du Juve – Sassuolo på TV och streaming på Sky eller DAZN


Juventus - Sassuolo spelas idag klockan 12:30 på Allianz Stadium: så här ser du matchen på streaming och TV

Juventus återvänder till planen för den första söndagsmatchen på den fjortonde dagen av Serie A 2019 - 2020. Bianconeri möter Sassuolo på Allianz Stadium: avspark klockan 12:30. Juventus - Sassuolo kan ses på TV på DAZN och på DAZN1, Sky's 2019-kanal. Streaming av matchen är endast tillgänglig via DAZN-appen.

Juventus kommer till matchen efter den övertygande segern i Champions League mot Atletico Madrid, som garanterade Bianconeri första plats i omgången. Sarris lag behöver en seger för att behålla sin position i toppen av tabellen och utöka sin ledning till fyra poäng över Inter Milan, som möter Spal klockan 15:00. Sarri kan besluta att byta ut några spelare: Rugani i stället för De Ligt och Emre Can i stället för Khedira. I anfallet kommer det att finnas utrymme för duon Higuain - Cristiano Ronaldo. Sassuolo måste däremot klara sig utan Berardi, som fortfarande sitter i boxen, och Ferrari. I försvaret finns greken Kyriakopoulos.

Vad är klockan på matchen Juve - Sassuolo

Avsparken är planerad till 12:30.


Hur man ser Juve - Sassuolo

Som alla matcher på söndagslunchen är Juve - Sassuolo exklusivt på DAZN. Båda lagens fans kan se matchen på DAZN och även på DAZN1, den kanal som finns tillgänglig via Sky's satellit. För att se Juve - Sassuolo i streaming måste du använda DAZN-appen.


De troliga formationerna i Juve - Sassuolo

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Cuadrado, Bonucci, Rugani, De Sciglio; Emre Can, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Ronaldo, Higuain.

Sassuolo (4-3-1-2): Consigli; Toljan, Romagna, Marlon, Kyriakopoulos; Duncan, Magnanelli, Locatelli; Djuricicic; Caputo, Boga.

Lämna en kommentar