Samsung lanserar en matta som laddar tre enheter


Samsung har lanserat mattan Wireless Charger Trio, som laddar upp till tre enheter samtidigt - så mycket kostar den

Stor satsning för Samsung: den sydkoreanska jätten satsar allt på utvecklingen av laddning och lanserar den första mattan som kan ladda upp till tre enheter samtidigt. Den trådlösa laddaren Trio, som presenterades tidigare denna månad, har gjort sin debut och därmed avlägsnat den mystiska halo som omgett den under de senaste veckorna och avslöjat några av dess intressanta funktioner.

För tillfället finns enheten även tillgänglig på elektronikjättens webbplats och andra onlineförsäljare, liksom i Sydkorea. Priset i Italien för Samsungs nya pad kommer att vara 99 euro.

Den trådlösa laddaren Trio kom dock inte ensam. Den har hamnat i rampljuset tillsammans med en annan intressant nyhet inom samma område. Det här är PD Battery Pack, som stöder snabbladdning och är utrustad med ett imponerande batteri på 20 000 mAh. Priset för sin bror i fickformat har dock satts till ett måttligt lägre pris, 77 000 sydkoreanska won, eller drygt 55 euro.

Samsung Wireless Charger Trio: vad det är och hur det fungerar

Den är rektangulär till formen, med avrundade kanter och begränsad tjocklek, och har tre LED-statusindikatorer och en magnetisk hållare speciellt för Galaxy-smartklockor. Wireless Charger Trio är utrustad med Qi standard och stöder även trådlös laddning på 9 W.

Inte bara Samsung-produkter: Wi-lägena på 5 W till 7,5 W gör det även möjligt att snabbt ladda Apple-enheter, till exempel de olika modellerna av iPhone 11 och iPhone SE.


Samsung Wireless Charger Trio: lite historia

Den nya Samsung Wireless Charger Trio är inte helt ny. Redan 2018 lanserade företaget en föregångare med liknande funktioner och en lika liknande funktion. Det är Wireless Charger Duo, som som namnet antyder bara kunde ladda två enheter samtidigt.

Modellen som just har anslutit sig till katalogen signerad Samsung, gör det riktigt svårt att vara utan laddning. Inget mer hektiskt letande efter kablar och sladdar, utan placera bara din smartphone, trådlösa hörlurar och den ständigt närvarande smartklockan på mattan så kan du ladda upp i flera timmar i sträck.


Lämna en kommentar