Stranger Things 4, när kommer den nya säsongen

#


Efter avbrottet på grund av pandemin är arbetet med TV-serien redo att starta om. När kommer de nya avsnitten att släppas? Här är nyheterna

Stranger Things 4 är en av många tv-serier som har påverkats av pandemin. Viruset drabbade faktiskt världen mitt under inspelningen, som fick avbrytas plötsligt. Det var tänkt att pågå från januari till augusti, men i mars skickade produktionen hem alla utan att ge ett exakt datum för när arbetet skulle återupptas.

Nu när situationen gradvis återgår till det normala bör arbetet återupptas. Lyckligtvis har skådespelarna avslöjat några detaljer om återkomsten till inspelningsplatsen, medan Netflix redan har släppt en förhandstitt på handlingen. Vi vet till exempel att Hopper lever men är långt ifrån Hawkins. Tyvärr vet vi inte mycket mer om de kommande avsnitten, men det finns en sak som är säker: rollbesättningen kommer inte att ändras. Vid det här laget är fansen vana vid att dela historier med alla, från Eleven till Joyce och resten av skådespelarna.

När kommer Stranger Things 4 att släppas?

Publiken har ställt frågor om seriens öde sedan säsong tre. Ett inlägg av Millie Bobby Brown på Instagram strax efter att inspelningen avslutats orsakade oro bland fansen: i bildtexten tog den unga skådespelerskan som spelar Eleven farväl av sin kollega Sadie Sink, som spelar Maxine i serien.

Det såg ut som om serien skulle sluta med säsong tre, men Brown klargjorde snabbt i ett inlägg att det bara var ett farväl och att hon är en mycket sentimental och romantisk person. Netflix var också noga med att lugna fansen och meddelade att säsong 4 skulle släppas i september.

De senaste månaderna har det varit Gaten Matarazzo, skådespelaren som spelar Dustin, som har offentliggjort viktiga nyheter. Han meddelade att inspelningen av säsong 4 officiellt kommer att återupptas hösten 2020. Med tanke på efterproduktionen kan vi alltså få se Stranger Things 4 våren 2021. För tillfället har Netflix inte kommenterat detta, men vi väntar förstås på de officiella nyheterna.


Stranger Things 4: synopsis

Som tidigare säsonger kommer Stranger Things 4 att lämna oss i ovisshet under större delen av tiden. Men det finns några förändringar: miljön flyttas från Hawkins till Ryssland, där Hopper är inlåst och fortfarande lever.

Om denna karaktär, som spelas av David Harbour: den nya säsongen kommer att fokusera på honom och berätta lite om hans förflutna. Hans vänner kommer förmodligen att försöka rädda honom och sedan återvända till den lilla amerikanska staden, som hotas av en ny monstruös varelse. En annan nyhet gäller huvudpersonerna, som vi kommer att se växa upp, som tonåringar och inte längre är barn. Ungdomstiden är en komplicerad tid och kommer förmodligen att vara det även för karaktärerna i serien.

Vi får också veta att Joyce har flyttat ut och tagit sina barn och Eleven med sig och att ryssarna har en demokrat och förmodligen kan ta över Underjorden.


Lämna en kommentar