Windows 10 Creators Update förväntas släppas i april

#


Efter lanseringen av den senaste beta-versionen har Microsoft avslutat testfasen och är redo att officiellt släppa den senaste Windows 10-uppdateringen

Efter den stora presentationen under evenemanget som hölls i oktober 2016 har Microsoft officiellt avslutat testfasen och är redo att släppa Windows 10 Creators Update i mars-april i år.

Det finns en stor förväntan kring Microsofts nya uppdatering av operativsystemet, som förväntas ge betydande förbättringar av Windows 10-funktionerna. Bland dessa finns ett spelläge som gör att alla persondatorer automatiskt kan anpassa sig till kraven i videospel. Den nya funktionen är en del av ett större projekt som Microsoft håller på att utveckla för att få det Redmond-baserade företaget att ta sig in i e-sportsektorn, inklusive möjligheten att skapa en enda spelplattform med Xbox One-konsolen.

Windows 10 Creators Update

Men de nya funktionerna handlar inte bara om det nya "spelläget". Windows 10 Creators Update kommer också att medföra en ny version av Paint, världens mest populära fotoredigeringsprogram. Programvaran bör stödja möjligheten att redigera och skapa 3D-bilder och skicka dem direkt till skrivaren. Tack vare My People-funktionen kan du hålla dina vänners och kollegors onlineprofiler och e-postadresser tillgängliga. Slutligen kommer Windows 10 Creators Update att stödja både förstärkt verklighet och virtuell verklighet, den senare funktionen är särskilt utformad för de nya VR-visir som Microsoft kommer att lansera på marknaden i slutet av 2017.

.


Lämna en kommentar