Xiaomi Mi 10T och Mi 10T Pro, två nya billiga toppmodeller som kommer snart


Xiaomi fortsätter att lansera enheter från Mi 10-serien, med de nya Mi 10T och Mi 10T Pro som kommer till den internationella marknaden

Ryktena fortsätter att läcka ut om två nya Xiaomi-smartphones från Mi 10-serien, och det är här som företagets senaste toppmodeller kommer in. Nu är det Mi 10T och Mi 10T Pro som har dykt upp på två sidor på Amazon Spain, med tekniska specifikationer och påstådd slutlig design.

Mi 10-serien har nu utökats till att omfatta Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite (för internationella marknader), Mi 10 Lite Zoom (även kallad Mi 10 Youth Edition) och den senaste Mi 10 Ultra (endast för den kinesiska marknaden, för tillfället). Dessa nya avancerade Xiaomi-smartphones har redan dykt upp på nätet i form av renderingar och har genererat många rykten på nätet tills de tekniska specifikationerna och bilderna som skulle visa den påstådda officiella designen: rundade kanter på framsidan, hål för kameran på framsidan och tre kameror på baksidan.

Mi 10T och Mi 10T Pro, specifikationer

Vi använder fortfarande konditionell tid eftersom det inte finns någon officiell bekräftelse, men de läckta specifikationerna verkar innehålla mer än en överraskning: först och främst sägs Xiaomi ha valt en octa-core Qualcomm Snapdragon 865 SoC för båda enheterna, i stället för den dyrare och kraftfullare Snapdragon 865+ som det ursprungligen spekulerades om.

Skillnaden mellan de två smarttelefonerna kommer att vara minnet: Mi 10T kommer att ha 6 GB RAM, medan Mi 10T Pro kommer att ha 8 GB RAM. De två modellerna förväntas ha 128 GB och 256 GB intern lagring. Skärmen skulle vara en 6,67-tums IPS LCD-skärm med en upplösning på 2 340×1 080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket kommer att göra gamers nöjda.

Då det inte är en OLED-skärm utan en LCD-skärm, är fingeravtryckssensorn monterad på sidan. De bakre kamerorna skiljer sig från dem på standard-Mi 10: T Pro-versionen ska ha en 108 MP huvudsensor i kombination med en 20 MP-sensor med ultravidvinkelobjektiv och en 12 MP-telekamera. Kameran på framsidan är å andra sidan 20 MP.

Standardmodellen Mi 10 T kommer å andra sidan att ha en huvudkamera på 64 MP, medan de andra kamerorna är identiska. Båda enheterna kommer att vara utrustade med ett batteri på 5 000 mAh med snabbladdning, medan operativsystemet förväntas vara Android 10 med MIUI 12.


Mi 10T och Mi 10T Pro, pris och lanseringsdatum

Ingen exakta rykten om lanseringsdatumet för Mi 10T och Mi 10 T Pro, förutom en hänvisning till att Xiaomi har för avsikt att slå till på den globala marknaden "snart" med dessa nya toppmodeller från Xiaomi.

Med avseende på kostnaderna läcker det ut helt olika åsikter på nätet: om bilderna som dök upp på Amazon Spanien rapporterade ett pris på 649/699 euro för Mi 10 T Pro och cirka 550 euro för standardversionen, rapporterar andra källor andra och lägre priser som är mer trovärdiga, eftersom de som rapporterades på Amazon ligger för nära priserna för standard Mi 10 som har en AMOLED-skärm.


Lämna en kommentar