Hemsida : Filtillägg : .eprt Fil

.eprt Fil

Filtyp eDrawings File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.EPRT alternativnummer

En EPRT-fil är en 2D- eller 3D-ritning skapad av CAD-program som eDrawings och SolidWorks. Den innehåller en 2D eller 3D ritning av en mekanisk design. EPRT-filer liknar .EDRW och .EASM filer och sparas i en mindre filstorlek, vilket gör dem enklare att överföra via Internet och skriva ut.

Mer information

Du kan visa EPRT-filer med den gratis eDrawings-tittaren från Dassault Systemes. Programmet låter dig visa, skriva ut och granska CAD-filer. Den är tillgänglig för Windows, MacOS, Android och iOS.

Du kan också se EPRT-filer med SolidWorks, som är ett omfattande designverktyg som integrerar mekanisk CAD, designvalidering, produktdatahantering och designkommunikation. Den är tillgänglig i Standard, Professional och Premium-utgåvor.

Program som öppnas EPRT filer
Windows
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
iOS
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings

Om EPRT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil eprt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen eDrawings File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har använt Solidworks ett tag nu och undrade vad skillnaden är mellan .eprt-tillägget och .edrw- och .easm-tillägget. Tack för en så insiktsfull artikel! Jag var inte medveten om att de är ganska lika men att .eprt är ett effektivare sätt att spara lite lagringsutrymme. Vad är nyttan med att spara min ritning som .edrw- eller .easm-filer då? Hur som helst är jag glad att jag läste mer om detta tillägg eftersom jag inte visste att det också fanns en plattform på Mac, iOS och Android för att visualisera ritningar! Jag är säker på att arkitekter och designers använder detta tillägg mycket när de vill dela sina projekt med kunder. Tack så mycket för en så bra artikel.