Hemsida : Filtillägg : .mctemplate Fil

.mctemplate Fil

Filtyp Minecraft World Template

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format Zip

.MCTEMPLATE alternativnummer

En MCTEMPLATE-fil innehåller en mall av en värld som används i Minecraft, ett populärt blockbyggande spel. Det lagrar flera filer, till exempel .DAT , .TXT , .PNG , .JSON filer komprimerad med ZIP-komprimering. MCTEMPLATE-filer liknar .MCWORLD files och används för att spara Minecraft-världar som vanligtvis används.

Mer information

MCTEMPLATE-filer skapas vanligtvis av en användare när han zipar världsfilerna i en .ZIP -fil och byter namn på tillägget från ".zip" till ".mctemplate". Eftersom MCTEMPLATE-filer sparas i ett ZIP-format kan de utökas med hjälp av ett Zip-dekomprimeringsverktyg.

MCTEMPLATE-filer stöds endast av Windows och Android-versionerna av Minecraft. Minecraft på andra plattformar stöder inte MCTEMPLATE-filer. Istället används .MCPACK filer.

Program som öppnas MCTEMPLATE filer

Om MCTEMPLATE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mctemplate-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Minecraft World Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.