Hemsida : Filtillägg : .mqh Fil

.mqh Fil

Filtyp MetaTrader Include File

Utvecklare MetaQuotes Software
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.MQH alternativnummer

En MQH-fil är en inkluderad fil skapad av MetaTrader, en online-handelsplattform. Den innehåller definitioner för gemensamma variabler och funktioner som programmerare kan använda för att utveckla anpassade indikatorer, expertrådgivare och skript.

Mer information

MQH liknar .H filer eftersom de tillåter programmerare att skriva vanliga funktioner en gång så andra källfiler kan referera dem flera gånger. MQH-filer kan också användas av programmerare att dela funktioner med andra användare utan att dela källkodsfilen.

Placeringen av MQH-filer beror på placeringen av .MQ4 eller .MQ5 källfiler som de kommer att genereras i samma mapp. Om källfilen till exempel finns i katalogen / Bibliotek, genereras MQH-filen i roten till katalogen / Inkludera.

MQH-filen genereras av MetaEditor, ett verktyg som ingår i MetaTrader. MetaEditor kan redigera expertrådgivare, vilka är program för att automatisera handels- och analysprocesserna i MetaTrader.

MetaTrader-programvara används för att analysera och handla Forex, Stock, CFD och Futures. Ansökan kommer med tekniska analysverktyg och möjliggör användning av automatiserade handelssystem och kopiering av handel.

Program som öppnas MQH filer
Windows
MetaQuotes MetaTrader
Linux
MetaQuotes MetaTrader
Macintosh
MetaQuotes MetaTrader

Om MQH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mqh-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MetaTrader Include File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.