Programvara : Adobe : Adobe Flash Builder

Adobe Flash Builder

Version
4.7 Premium
Plattforms
Licens Commercial
Kategori Programming

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • ActionScript- och MXML-kodredigerare
  • Senaste spelutvecklingsverktyg
  • Användbara kodningsfunktioner som avslutningsfras och kodkollaps
  • Professionella testnings- och felsökningsverktyg

Adobe Flash Builder är en IDE som används för att bygga applikationer med ActionScript och MXML-språk och Open Source Flex-ramverket. IDE låter dig bygga både plattformsplattformar och rika Internet-applikationer. Flash Builder var tidigare känd som Flex Builder före version 4.

IDE har ActionScript och MXML kodredigerare samt en WYSIWYG-editor för att ändra MXML-applikationer. Applikationen levereras med de senaste verktygen för utveckling av spel, vilket inkluderar förbättrade arbetsflöden för mobila enheter och stöd för ActionScript-arbetare. Flash Builder hjälper dig att koda snabbare och ger dig användbara kodningsmöjligheter, t.ex. avslutning av uppgifter, kodmallar, refactoring-stöd, kodkollaps, markering av ogiltiga referenser och syntaxfärgning.

Flash Builder erbjuder professionella testverktyg, till exempel nätverksövervakning, support för enhetstestning och profiler, som hjälper dig att skapa en helt fungerande produkt. Du kan också felsöka och testa din applikation på en mobilemulator eller en lokalt ansluten mobilenhet.

Flash Builder används huvudsakligen av applikationsutvecklare som använder ActionScript- och MXML-språk och Open Source Flex-ramverket. IDE erbjuder användbara kodningsfunktioner, de senaste verktygen för utvecklingsverktyg och felsökning och testfunktioner. Om du letar efter en IDE för att utveckla rika Internet- och skrivbordsapplikationer, speciellt spel som använder ActionScript och MXML-språk och Flex-ramverket, kan du prova Adobe Flash Builder.

Uppdaterad: 11 maj, 2015

▶ Primär filtillägg

.fxp – Adobe Flex Project File

▶ Andra filtillägg används Adobe Flash Builder 4.7 Premium

Stödda filtyper
.FXG Flash XML Graphics File
.MXML Flex MXML Component
.SWZ Adobe Flash Player Cache File
.SWC Flex Components Archive
.FXPL Adobe Flash FXP Library
Ytterligare relaterade filformat