Programvara : Apple : Apple Pages for iOS

Apple Pages for iOS

Version
2
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer sidor '08 och '06-dokument och DOCX-formatet
  • Gör det möjligt att lägga till text, former, diagram, tabeller och media
  • Ger en mängd Apple-designade mallar
  • Gör att du kan visa och återställa tidigare ändringar som gjorts i ditt dokument
  • Synkar med sidor på dina andra enheter via iCloud

Apple Pages för iOS är en textbehandlingsapp för iPhone och iPad-enheter. Appen låter dig skapa olika dokument som rapporter och CV.

Sidor för iOS stöder formatet Pages '08 och '06 och Office Open XML (OOXML) DOCX-formatet. Det kan också exportera ett dokument till PDF- och ePub-format. Appen låter dig lägga till text, former, bilder, video, tabeller och diagram i ditt dokument. Om du inte vill skapa ditt dokument från början, kommer Pages med många Apple-designade mallar, till exempel ett skolblad och ett barncertifikat. Dessutom tillåter appen att du kan visa och återställa tidigare ändringar i ditt dokument.

Sidor för iOS använder iCloud för att synkronisera med OS X-versionen av Sidor, vilket gör att du kan arbeta sömlöst på samma dokument på olika enheter. När du är klar med ditt arbete kan du snabbt dela ditt dokument via en mängd olika vägar, inklusive AirDrop, Message, email, Twitter och Facebook. Sidor för iOS är främst utformade som ett komplement till operativsystemet X-versionen av sidor. Den stöder OOXML DOCX-formatet och ger dig några användbara verktyg för att skapa rika dokument. Appen ligger dock inte på samma nivå som Microsoft Word för iOS, vilket är ett bättre val för att skapa och redigera dina dokument på en mobilenhet.

Uppdaterad: 26 oktober 2015

▶ Primär filtillägg

.pages – Pages Document

▶ Andra filtillägg används Apple Pages for iOS 2

Stödda filtyper
.TXT Plain Text File
.JPEG JPEG Image
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.MP4 MPEG-4 Video File
.PAGES-TEF Pages iCloud Document
.PNG Portable Network Graphic
Ytterligare relaterade filformat
.DOC Microsoft Word Document