Hemsida : Filtillägg : .properties Fil

.properties Fil

Filtyp 1Minecraft Properties File

Utvecklare Mojang Specifications
Kategori Spelfiler
Format Text

Vad är PROPERTIES file?

En PROPERTIES-fil är en inställningsfil som används av Minecraft, ett sandbox-blockkonstruktionsspel. Den sparas i vanlig text och lagrar konfigurationsinformation för spelet. PROPERTIES-filer kan användas för att konfigurera en Minecraft multiplayer-server eller en spelmod.

Mer information

Den vanligaste Minecraft-egenskapsfilen är server.properties, som lagrar konfigurationsdata för en multiplayer-server. Det sparar information som nivånamn, monster gyteinställningar, maximala tillåtna spelare och serverns port och IP-adress.

Du kommer sannolikt att komma över PROPERTIES-filen om du vill ändra konfigurationen av en multiplayer-server. Efter att du har redigerat filen måste du starta om servern för att ändringarna ska kunna tillämpas.

Allmänning PROPERTIES filnamn

server.properties - Vanlig fil som lagrar alla inställningar för en Minecraft multiplayer-server.

Program som öppnas PROPERTIES filer
Windows
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Linux
GNU Emacs
Macintosh
GNU Emacs
Apple TextEdit

Filtyp 2Java Properties File

Utvecklare Sun Microsystems
Kategori Inställningsfiler
Format Text

.PROPERTIES alternativnummer 2

Egenskapsfil som används av Java-program; innehåller en samling av nyckelvärdespar; kan laddas av Java Virtual Machine (JVM) med java.util.Properties API; används för att lagra olika programinställningar och egenskaper som kan nås av programmet.

Mer information

När PROPERTIES-filer har laddats, fortsätter de faktiska egenskaperna till hårddisken i en samling nestade filer och mappar som representerar hierarkin för nyckelvärdespar. Filerna sparas till $ HOME / .properties / directory som standard.

Du kan få tillgång till Java-egenskaper med API: n java.util.Properties i dina Java-program.

Program som öppnas PROPERTIES filer
Windows
gVim
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Linux
GNU Emacs
Eclipse IDE for Java Developers
Vim
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Macintosh
MacroMates TextMate
MacVim
GNU Emacs
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine

Om PROPERTIES filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil properties-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Java Properties File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Tack för förklaringen om .properties filändelsen. Även om vem som helst kan dra slutsatsen att de kan innehålla är det en vild gissning att försöka ta reda på vilket program man ska använda. För att vara ärlig hade jag ingen aning om att tillägget användes för Minecraft. Jag brukade spela det på konsolen, men det finns många fler alternativ i PC-versionen. Det skulle vara riktigt häftigt att se hur inställningarna ser ut i vanlig text. Min vän berättade för mig att hon ville starta en egen server och hon frågade mig om jag visste hur man konfigurerar den. Din artikel hjälpte mig att lösa många av hennes tvivel haha. Genom dessa kan vi ändra var monster spawnar eller det maximala antalet spelare som tillåts. Det här är fantastiskt! Tack.