Hemsida : Filtillägg : .sdc Fil

.sdc Fil

Filtyp 1Stardock Central Download Archive

Utvecklare Stardock
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är SDC file?

Arkiv med filer som laddas ned med Stardock Central, en förbättrad nedladdningshanterare för Stardock-program, innehåller installatörer som tidigare har hämtats.

Mer information

Stardock SDC-filer skapas som backupfiler och lagras som standard i programfilerna \ Stardock \ Stardock Central \ BACKUP. De kan användas för att installera om programuppdateringar eller för att flytta tidigare installationer till ett annat system.

Program som öppnas SDC filer

Filtyp 2Secure Download Cabinet

Utvecklare Microsoft
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.SDC alternativnummer 2

Komprimerat och krypterat arkiv som används för att installera MSDNAA (Microsoft Developer Network Academic Alliance) programvara; ofta distribuerad via ELMS (E-academy License Management System), ett system för att distribuera mjukvarupaket till akademiska institutioner.

Mer information

OBS: Säkra nedladdning Skåpfiler ska öppnas automatiskt med UnpackSDC (unpacksdc.exe) när de laddas ned. Detta kommer att extrahera och installera innehållet och kommer att ta bort SDC-filen när den är klar. Om SDC-filen fortfarande finns kvar på hårddisken efter att produkten har hämtats, kan du behöva ta bort SDC-filen och försöka igen.

Program som öppnas SDC filer
Windows
Microsoft UnpackSDC

Filtyp 3Apache OpenOffice Calc Spreadsheet

Utvecklare Oracle
Kategori Kalkylarkfiler
Format N/A

.SDC alternativnummer 3

Kalkylark skapat med Calc-kalkylarksprogrammet som ingår i Apache OpenOffice och StarOffice; innehåller flexibla cellformateringsalternativ, som fritt roterande innehåll, bakgrunder, gränser och mallar.

Mer information

SDC-filer kan exporteras i formatet Microsoft Excel ( .XLS ) eller Portable Document ( .PDF ) från Calc.

Obs! Apache OpenOffice var tidigare känt som OpenOffice. org.

Program som öppnas SDC filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Filtyp 4Paragon Dictionary Database File

Utvecklare Paragon Software
Kategori Database Files
Format N/A

.SDC alternativnummer 4

En SDC-fil är en databasfil som används av ordlistor som utvecklats av Paragon Software, mest populärt Oxford Advanced Learner's Dictionary. Den innehåller ordbokrelaterat innehåll, till exempel ord, definitioner och ordet uttal ljud. SDC-filer är vanligtvis stora, mer än 400 MB i storlek.

Mer information

SDC-filer lagras på SD-kortet på en Android-enhet. Till exempel kan SDC-filen för Oxford Advanced Learner Dictionary hittas på följande plats:

/sdcard/Android/data/com.slovoed.oald/files /

Program som öppnas SDC filer

Om SDC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sdc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Paragon Dictionary Database File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Informationen om .sdc-filtillägget var fantastisk. För ungefär en månad sedan började jag arbeta med en lokal skola som tekniker. Nu ansvarar jag för att installera programvarupaket till den akademiska institutionen. Det var verkligen viktigt för mig att läsa ditt inlägg. Jag hade ingen aning om att det fanns dessa filer som hjälper till att installera MSDNAA. Att få reda på att det finns ett licenshanteringssystem för e-akademier är ganska galet haha. Jag älskar att få veta hur akademiskt innehåll publiceras och hjälper till att skapa säkerhet. Tack för den korta notisen om att kontrollera om SDC-filen raderades efter att innehållet extraherades. Har du en nedladdningslänk till programmet? Eller är den redan installerad? Tack så mycket!