Hemsida : Filtillägg : .sps Fil

.sps Fil

Filtyp 1SPSS Program File

Utvecklare IBM
Kategori Data filer
Format Text

Vad är SPS file?

Programfil som används av SPSS, en statistisk analysapplikation; sparas i ett vanligt textformat och innehåller instruktioner skrivna med SPSS-syntaxen; generellt utvecklad med SPSS Syntax Editor; används för att manipulera dataset och automatisera statistiska analyser.

Mer information

För att köra en SPS-fil, välj Arkiv → Öppna → Syntax ..., välj din SPS-fil och välj sedan Kör → Alla efter att filen öppnats. Du kan också gå igenom SPS-filer med hjälp av alternativet Kör → Steg genom, eller kör ett urval av filen genom att välja Kör → Val.

Program som öppnas SPS filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Filtyp 2SyncBack Settings File

Utvecklare 2BrightSparks
Kategori Backup filer
Format Zip

.SPS alternativnummer 2

Backup-inställningsfil skapad av SyncBack, ett backup- och synkroniseringsprogram; sparas med .ZIP komprimering och innehåller inställningar som käll- och målkataloger och säkerhetskopieringsschema för profilen; används för att spara backup jobb.

Mer information

SPS-filer sparas med .ZIP compression. SyncBack finns i Pro, SE och Freeware-utgåvor.

Program som öppnas SPS filer

Filtyp 3Quake 3 Engine Speaker Definition File

Utvecklare id Software
Kategori Spelfiler
Format Text

.SPS alternativnummer 3

Kartljudfil som används av spel utvecklade med Quake III-motorn (id Tech 3); innehåller definitioner för enkel texthögtalare för omgivande kartljud specificerar ljudfilen som ska spelas, volymen, intervallet och x, y, z-ursprunget i kartan; kan också ange om ljudet slingas, sänds eller riktas till en viss enhet.

Mer information

SPS-högtalardefinitioner deklareras inom speakerDef {...} block, som innehåller egenskaperna för ljudet. SPS-filer är typiskt placerade i / ljud / kartor / katalog i ett .PK3 spelarkiv.

OBS! Eftersom SPS-filer innehåller ren text kan de skapas eller ändras med någon textredigerare. De kan också ibland skapas med redaktörer i spelet, till exempel Speaker Editor inom Wolfenstein: Enemy Territory.

Program som öppnas SPS filer
Windows
Splash Damage Wolfenstein: Enemy Territory
id Software Quake 3
Linux
id Software Quake 3
Macintosh
Apple TextEdit
id Software Quake 2
Splash Damage Wolfenstein: Enemy Territory
id Software Quake 3

Filtyp 4Sharkport PS2 Save File

Utvecklare Sharkport
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SPS alternativnummer 4

Fil skapad av Sharkport, ett PlayStation 2 (PS2) tillbehör som används för överföring av sparade spel till datorn; innehåller ett minneskortspar lagat av Sharkport-enheten kan delas med andra Sharkport-användare för att ladda samma sparade spel.

Mer information

SPS-filer kan konverteras till andra spara format genom att använda mymc, ett PS2-konverteringsprogram. Målkonverteringstyper inkluderar MAX .MAX files och EMS .PSU files.

OBS! Andra versioner av Sharkport sparar spel med% extensions% och .MD extensions.

Program som öppnas SPS filer
Windows
mymc

Om SPS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sps-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Sharkport PS2 Save File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag börjar en kurs i statistisk analys och de har bett oss att vänja oss vid programmet IBMS SPSS. Tack så mycket för din förklaring om denna typ av format, eftersom jag är säker på att det kommer att hjälpa mitt kursarbete. När jag vet att syntaxen för .sps-tillägget är tydlig att läsa och innehåller alla verktyg som behövs känner jag mig trygg. Jag försökte skapa en fil och köra dess kommandon för att kontrollera hur det fungerade och det gick utmärkt. Jag läste också mer om den andra typen av filer som du nämnde och är förvånad över att detta tillägg också fungerar som en säkerhetskopia för sparade spel på Playstation 2. Tack igen!