Hemsida : Filtillägg : .zlb Fil

.zlb Fil

Filtyp 1Form•Z Symbol Library File

Utvecklare AutoDesSys
Kategori Pluginfiler
Format Binary

Vad är ZLB file?

Fil som används av formuläret • Z, en applikation som används för 3D-ytmodellering; innehåller ett symbolbibliotek av återanvändbara ritningsartiklar, såsom byggnader, träd, möbler, bilar eller andra föremål; möjliggör att symboler kan exporteras och importeras med programvaran.

Program som öppnas ZLB filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtyp 2Z-machine Package Game File

Utvecklare Andrew Plotkin
Kategori Spelfiler
Format N/A

.ZLB alternativnummer 2

Spelfil som används av Z-machine Interactive Fiction (IF) tolkar som Spatterlight och Zoom; innehåller historia innehåll i en Blorb wrapper; innehåller andra spelfiler, till exempel .MOD files for music, .AIFF files for sound effects, och .JPG files for cover art.

Mer information

ZLB-filer liknar .BLORB files men är kompatibla med endast Z-maskiner. De är samma som .ZBLORB files. BLORB-filer som innehåller Glulx-spel kommer sannolikt att visas med .GBLORB eller .GLB extensions.

Program som öppnas ZLB filer
Windows
Windows Frotz
Linux
Zoom
Macintosh
Zoom
Spatterlight

Om ZLB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil zlb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Z-machine Package Game File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.