Hem > V > Vem Kan Se Innehåll På Min Tidslinje?

Vem kan se innehåll på min tidslinje?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Läs mer

Related

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Du kan kontrollera vem som kan tagga dig och lägga upp på din tidslinje genom att klicka på pilen längst upp till höger på en Facebook-sida. Du kan välja vem som kan se andras inlägg på din tidslinje.

På motsvarande sätt, vem kan se mina inlägg på facebook?

Inlägg på din tidslinje kan visas på andra ställen på Facebook (som i nyhetsflödet och i sökresultat) för personer som är med i den delade målgruppen (till exempel Vänner). Du kan välja målgruppen för det som dina vänner publicerar på din tidslinje. Hur ändrar man flödet på Facebook? Hur ser och anpassar jag inställningarna för Facebooks nyhetsflöde?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.

Man kan också fråga varför får jag bara gamla inlägg på facebook?

I webbläsaren

Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av.
Och därefter, vad är aktivitetslogg? Din aktivitetslogg är en plats där du kan granska och hantera din Facebook-aktivitet. Du kan bläddra igenom ditt innehåll eller filtrera innehåll efter kategori för att granska specifika saker som inlägg, inlägg som du har taggats i, foton och videor, vänförfrågningar och dina evenemang. Obs!

Related

Hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Du hittar den i det övre högra hörnet. Gå till inställningar och bläddra nedåt. Gå till Publik och synlighet och tryck på Profil och taggad. Vill du granska inlägg som du har blivit taggad i innan de visas på din profil?

Kan man se andras vänner på Messenger?

Genom att installera Aran Khannas karta kan man se var alla ens vänner på Messenger-appen befinner sig och var de har varit någonstans under dagen. Men bara om man har glömt att ta bort platsinställningarna för appen. På motsvarande sätt, var är mina foton på facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned och tryck på Foton. Tryck på Album längst upp på skärmen.

Kan man se om någon skärmdumpar på Instagram?

Skärmdumpar på Instagram – det här gäller

Summa summarum: Man får alltså ingen notis om att någon skärmdumpat ens meddelande, stories eller inlägg på Instagram, men handlar det om ett tillfälligt foto som skickats via DM går det att se.
Och därefter, kan man följa någon på instagram utan att det syns? Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt.

Följaktligen, hur ser man om någon är aktiv på instagram?

Det finns några sätt att se när någon är online eller aktiv:

  1. Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto i din direkta inkorg.
  2. Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto någon annanstans på Instagram.
  3. I din direkta inkorg ser du deras senaste aktivitetsstatus.

By Meave

Similar articles

Vilka knappar är shift och Tab? :: Varför kan jag inte se vissa gemensamma vänner på Facebook?
Användbara länkar