Amazon Prime Video: de bästa julfilmerna att streama

#


Helgen är precis runt hörnet, så varför inte fira den med många filmer med tema? Amazons plattform erbjuder en mängd titlar, varav många är perfekta för barn och tonåringar

Nu är vi i full gång: december har börjat och julen är här. Det här är månaden för gåvor, känslor och magi. Så varför inte kröna den med en massa bra filmer att titta på under de kommande veckorna? Amazon Prime Video har skapat en sektion med "Julfilmer" för tillfället, som du kan nå genom att gå till huvudsidan och bläddra genom de olika kategorierna. Det finns många titlar som passar perfekt för säsongen, från roliga komedier av Aldo Giovanni e Giacomo till klassiska filmer som The Grinch. Naturligtvis finns det också animerade filmer och filmer som är lämpliga för barn och ungdomar, som är de verkliga stjärnorna under denna period. I väntan på att biograferna ska öppna igen kan du ordna en familjekväll hemma: allt du behöver är en bekväm soffa, popcorn och en film att titta på tillsammans. Här är några av de titlar som finns tillgängliga på Prime Video.

Amazon Prime Video: Julfilmer för barn och tonåringar

Vi börjar med en sammanställning av titlar som passar alla. En av de filmer som man bör se varje år är The Grinch, en kultfilm från 2000-talet med Jim Carrey i huvudrollen. Den berättar historien om en varelse som hatar julen, men som under äventyrets gång smittas av julens magi.

Festive Tables är en film med Denny De Vito i huvudrollen som släpptes 2006 och som följer händelserna kring en julpyntetävling och i synnerhet kampen mellan Steve och Buddy om den bästa dekorationen i grannskapet.

Nötknäpparen är idealisk för hela familjen: den berättar historien om lilla Marie som efter att ha fått en nötknäppare i julklapp börjar drömma om en magisk värld och ett extraordinärt äventyr.

Mariah Carey's - All I want for Christmas is you är en animerad film som bygger på jullåten med samma namn framförd av sångerskan Mariah Carey. Den berättar historien om den underbara vänskapen mellan Mariah och hennes hundvalp.

Det finns många andra filmer med djur som kommer att vara särskilt populära bland barn: En älg under granen, Julens 12 hundar, Shelby - hunden som räddade julen med flera.

Det finns också många Amazon Original-filmer att titta på till jul och på andra ställen, från Snöiga dagen till Gruffalos äventyr.

För övrigt finns det ett antal nya julfilmer som kommer till Prime Video i december: 10 dagar med jultomten kommer att finnas tillgängliga den 4 december, liksom Den hemliga trädgården, som kommer att streamas från och med den 18 december.


Amazon Prime Video: andra filmer att titta på i jul

Den som vill njuta av en kväll ensam framför en bra julfilm har ett mycket stort utbud. Det råder ingen brist på italienska komedier, som Aldo Giovanni e Giacomos Band of Santas eller Checco Zalandos Quo Vado? La Pellicola.

Det finns också gott om romantiska komedier: en av de mest populära är utan tvekan Loveactually, men detta är det perfekta tillfället att se den igen.

Samt sett är utbudet verkligen stort och du kan till och med välja en annan film att titta på varje dag, som en slags adventskalender för streaming.

Om du inte har prenumererat än, registrera dig för Amazon Prime.

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas online på Amazon och/eller andra e-handelsplatser. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller annan nämnd e-handel. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.


Lämna en kommentar