Amazon Black Friday: så hittar du dagens bästa erbjudanden

#


Trots att Black Friday 2018 infaller den 23 november börjar Amazon-erbjudandena en vecka tidigare. Här kan du hitta produkter till rabatterade priser

När börjar Black Friday? Mycket tidigare än du kan föreställa dig. Fram till för några år sedan var Black Friday dagen efter Thanksgiving Day, dvs. den fjärde fredagen i november, men traditionen finns numera bara på pappret. De olika e-handelsbutikerna, tätt följda av köpcentrum och stora detaljhandelskedjor, har i allt högre grad föregripit när rabatterna börjar och stört användarnas shoppingvanor.

Och även om Black Friday 2018 äger rum den 23 november, börjar erbjudanden och tidsbestämda rabatter (på jargong kallas det för "flasherbjudanden") flera dagar i förväg. I det här spelet är Amazon utan tvekan bäst. E-handelsjätten har valt en mycket aggressiv taktik, med erbjudanden och kampanjer som börjar måndagen före Black Friday. Under 2018, även tack vare lanseringen av Amazon Echo i Italien, har rabatterna på Black Friday 2018 till och med börjat en vecka i förväg, med specialerbjudanden för att köpa Echo mini eller den smarta kontakten.

Amazon Black Friday-erbjudanden: när de är tillgängliga

Det här är förstås bara en aptitretare. Från den 19 november till den 26 november (Cyber Monday 2018) kommer Amazon att presentera hundratals erbjudanden varje dag. I vissa fall handlar det om 24-timmarskampanjer, i andra fall om tidsbestämda kampanjer som varar mellan 30 och 60 minuter.


Amazons Black Friday-erbjudanden: vad du ska köpa

Som en amerikansk tradition täcker Amazons Black Friday-erbjudanden i stort sett alla produktkategorier. Den största uppmärksamheten kommer naturligtvis att riktas mot högteknologiska produkter och prylar, men när du bläddrar igenom den enorma katalogen på den portal som skapats av Jeff Bezos kan du hitta lite av varje: från hushållsredskap till kläder, från resväskor till biltillbehör. Kort sagt, om du behöver köpa något rekommenderar vi starkt att du regelbundet tittar på sidan med Amazon-erbjudanden, där du kan hitta dagens bästa erbjudanden på alla typer av produkter.


Hur man hittar Amazon Black Friday-erbjudanden

Trots vad du kanske tror är det lättare än du tror att hitta Amazon Black Friday-erbjudanden. För att göra det lättare för användarna att handla samlar e-handelsjätten dagens erbjudanden och flasherbjudanden i en särskild sektion på webbplatsen: allt du behöver göra är att öppna den särskilda sidan och bläddra igenom den tills du hittar det du är intresserad av. Det finns dock några knep som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och hitta den produkt som du länge har velat köpa. Först och främst är det mer än lämpligt att anmäla sig till Amazon Prime, e-handelsjättens kostnadsfria leveranstjänst som ger dig tillgång till exklusiva rabatter under Amazons Black Friday-vecka, samt fri tillgång till tjänster som Prime Video och Prime Music. Och om du registrerar dig för första gången är de första 30 dagarna gratis. Om du inte kan följa erbjudandena på webbplatsen är det bekvämt att ladda ner appen på din smartphone och klicka på Black Friday-bannern för att kolla in Amazons bästa erbjudanden för dagen.

Lämna en kommentar