Amazon Prime Day 2018, 16 juli 1 miljon produkter erbjuds

#


Den 16 juli är Prime Day igen, dagen då Amazon lägger ut de flesta av de produkter som erbjuds på webbplatsen

Hitta fram kalendern och markera den 16 juli 2018, det är den dag som Amazon har valt för Prime Day. Vad handlar det om? 36 timmars tidsbestämda erbjudanden på över en miljon produkter på den berömda e-handelsplatsen. För att dra nytta av rabatterna måste du dock vara prenumerant på Amazons Prime-tjänst.

Varningsklockan för att inte missa en enda rabatt på Amazon bör ställas in på 12.00 den 16 juli 2018:

Den 16 juli 2018 börjar Prime Day och slutar först vid midnatt nästa dag. Rabatter och erbjudanden på Prime Day kommer att vara tillgängliga för alla prenumeranter på Amazons prenumerationsplan i USA, Storbritannien, Spanien, Mexiko, Japan, Indien, Italien, Tyskland, Frankrike, Kina, Kanada, Belgien, Österrike och i år Australien, Singapore, Nederländerna och Luxemburg. Bland de viktigaste Prime Day-erbjudandena hittar vi som alltid tv-apparater, smarta hemlösningar, köksutrustning, matvaror, leksaker, mode, möbler, vitvaror och skolmaterial.

Amazon Prime Day 2018: erbjudanden för längre tid och många produkter till salu

De nya funktionerna i Amazon Prime Day 2018 är många jämfört med den rabattdag för e-handel som vi såg 2017. Faktum är att de totala timmarna för Prime Day ökar från 30 till 36 timmar, men framför allt kommer det att finnas 50 % fler produkter att erbjuda. Alla kommer att kunna delta i försäljningsdagen även genom live-streaming av evenemanget som kommer att finnas tillgängligt på den berömda e-handelns webbplats på amazon.com/unboxingprimeday. Under Prime Day kommer Amazon också att sälja exklusiva och personliga produkter för sina användare. I Italien kommer vi till exempel att hitta olika album av artister med särskilda signerade utgåvor, bland annat Luca Carboni, Tedua, DrefGold, Sfera Ebbasta och Achille Lauro, men också en smart diagnostisk våg med Bluetooth från Omron, en sladdlös elektrisk kvast och slutligen en bärbar dammsugare Ariete med cyklonteknik och ett laddningsbart litiumbatteri utan påse. De som inte har ett Prime-medlemskap kan göra det i dessa dagar och njuta av fördelarna med Amazon Prime i 30 gratis dagar.


Amazon erbjuder redan före Prime Day 2018

Amazon har dock redan börjat närma sig det stora evenemanget Prime Day med en hel serie rabatter och tidserbjudanden på sin webbplats. Redan nu kan vi hitta 20 % på alla AmazonBasics-märkta produkter. Prime-kunder som ännu inte har provat Amazon Music Unlimited kommer dessutom att få tillgång till fyra månaders användning av streamingtjänsten för musik på begäran, som erbjuder en omfattande katalog med tiotals miljoner låtar, tusentals spellistor och radiostationer, för 0,99 euro. Prime-prenumeranter får också ett gratis PC-spel från Amazon varje dag fram till den 18 juli. Prime-kunder kommer också att få en belöning i spelet för populära spel som Warframe och PlayerUnknown's Battlegrounds. Från och med den 16 juli kan Prime-kunder som använder Audible för första gången få 40 % rabatt på sin månadsabonnemang: tolv månader för 5,99 euro per månad istället för 9,99 euro per månad. Endast för Prime-medlemmar kommer Audibles ettåriga prenumeration att vara tillgänglig för €71,88 i stället för €119,88.


Hur gör du de bästa inköpen under Amazon Prime Day 2018

Är det några knep för att köpa till bästa pris under Amazon Prime Day-erbjudanden? Svaret är ja. Rådet är att hålla koll på priserna, särskilt flasherbjudanden, dvs. erbjudanden som löper ut inom några timmar. Vi kan inte sitta vid våra datorer hela dagen och vänta på att rätt erbjudande ska dyka upp på en e-handelsplats. Vi installerar Amazon-applikationen på våra telefoner för att få varningar när en ny produkt är till salu. På så sätt går vi inte miste om några erbjudanden. För att inte gå vilse bland de olika erbjudanden som kommer att finnas från och med den 16 juli kl. 12.00 kan vi söka efter kategori. Det finns mer än 40 kategorier på Amazon.

Lämna en kommentar