Amazon Prime-medlemmar har gratis videostreamingsfördelar

Amazon Prime-medlemskap erbjuder många fördelar, varav en är tillgång till gratis streaming av många TV-program och filmer via Amazon Prime Video-tjänsten.


Vad är Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video, tidigare kallat "Amazon On Demand" eller "Amazon Instant Video", är en TV- och filmströmning- och nedladdningstjänst. Den kan nås på vilken enhet som helst med Amazon Prime Video-appen (appen kan vara förinstallerad eller kan läggas till via enhetens appbutik). Kompatibla enheter inkluderar Roku, Amazon Fire TV, Echo Show, Apple TV, Chromecast, datorer, iOS- och Android-smartphones, utvalda spelkonsoler och de flesta smarta TV-apparater.

Om du har ett Amazon Prime-konto kan du öppna Prime Video-appen på vilken enhet den är installerad på och titta på TV-program och filmer.

Gratis visning med Amazon Prime-medlemskap

Om du trycker eller klickar på ikonen "Inkluderat med Prime" på startsidan för Prime Video kommer den att visa alla TV-program och videor i flera kategorier som du kan visa utan extra kostnad.

Med ett Amazon Prime-medlemskap kan över 5,000 XNUMX av de titlar som vanligtvis finns att hyra strömmas direkt direkt till en kompatibel enhet som har Amazon Prime Video-appen installerad. Även om gratis streamingprivilegier inkluderar alla Amazon-originalserier och -filmer, är andra TV-program och filmer inte de senaste.

Bläddra bara i urvalet, välj en film eller show och börja titta.

Några titlar som är tillgängliga för gratis streaming med ett Prime-konto inkluderar (Originals) The Marvelous Mrs. Maisel, The Tick, Man in the High Castle, Bosch, Hanna, Jack Ryan, The Boys, (Movies) A ​​Quiet Place, Snowden, The Big Sick, och Logan Lucky.

Det finns också ett stort urval av TV-program och videor som du kan hyra eller köpa. Köpta filmer och TV-program kan streamas och vissa kan också laddas ner och sparas för senare visning offline. Hyres- och inköpspriser varierar.

Kompatibla enheter för nedladdning inkluderar:

 • Brandtabletter (utom Kindle Fire första generationen).
 • Brandtelefon (finns inte längre tillgänglig)
 • Android-telefoner och surfplattor.
 • iOS-enheter.

Här är stegen för att ladda ner Prime Video-titlar på en kompatibel enhet:

 1. Se till att din enhet är ansluten till en Wi-Fi eller trådlöst nätverk.

 2. Hitta Prime Video-showen eller filmtiteln som du vill ladda ner.

 3. Tryck på Ladda ner eller titta på FireTV offline or nedåtpil uppmaningar. Exemplet som visas är via Prime Video-smarttelefonappen.

Du kan också organisera dina favoritprogram och filmer och lagra dem i ett onlinebibliotek.


Tredjepartsappar du måste betala för

Förutom Amazon Prime videocentrerat innehåll finns det också ett urval av tredjepartsappar tillgängliga, till exempel streamingversioner av HBO, Starz, Cinemax, Showtime, CBS All Access, NickHits, Shudder, Sundance Now och mer som erbjuder ännu mer innehåll. För att få åtkomst till innehållet på prenumerationsappar från tredje part måste du registrera dig och betala eventuella extra avgifter som krävs separat. Vissa av apparna kan erbjuda en gratis provperiod på 7 dagar (eller längre).


Streama gratis musik också

Förutom att få tillgång till många gratis TV-program och filmer på Amazon Prime Video, en annan fördel med Amazon Prime att du kan få tillgång till cirka 5 miljoner gratis låtar på Amazon Music. Om du vill ha mer får Amazon Prime-medlemmar 20% rabatt för full tillgång till 20 miljoner låtar på Amazon Music Unlimited.

Amazon Music Unlimited-val kan spelas på alla Echo smarta högtalare med uppspelningskontroll som tillhandahålls av Alexa röstkommandon.

Vad är Amazon Prime?

För att få tillgång till all visning och musiklyssning måste du registrera dig för ett Amazon Prime-medlemskap.

Den största fördelen med $ 119.00 per år (eller $ 12.99 per månad) Amazon Prime-medlemskap är gratis två dagars frakt för kvalificerade produkter som säljs på Amazon och de som lever i tillämpliga postnummer. Amazon Prime erbjuder gratis två dagars frakt för produktköp som är markerade för Prime-frakt även om de uppgår till mindre än $ 25. Utan Prime-medlemskapet kan kunder få gratis standardfrakt för köp över $ 25.

Amazon Prime-medlemskapet kan delas med andra familjemedlemmar i ditt hushåll.

Andra Amazon Prime Shipping-fördelar inkluderar:

 • Gratis leverans vid släppdatum: Förbeställ en ny produkt och få den levererad på sitt officiella släppdatum.
 • Prime nu: Gratis leverans inom två timmar eller mindre, eller specifik leveranstid på utvalda platser.
 • Amazon Locker och Hub Storage: Om du inte vill ta emot Amazon-artiklar hemma kan du få dem skickade till en officiell Amazon-lagringsplats där du kan hämta dem.

Förutom gratis och rabatterad frakt och tillgång till Prime Video och musik finns det också ytterligare fördelar med Amazon Prime-medlemskap att tänka på.

Det finns också en Prime Student Membership plan tillgänglig.

Amazon Prime Student är ett program skapat för studenter. Till att börja med får Prime Student-medlemmar en sex månaders provperiod som inkluderar:

 • Gratis två dagars frakt
 • Obegränsad strömning av Prime-filmer och TV-program
 • Obegränsad lagring med Amazon Photos
 • 20% rabatt på förbeställda och nya släpp videospel,
 • andra erbjudanden.

Efter att sexmånadersperioden avslutats kan Amazon Prime Student-medlemmar få 50% rabatt på Amazon Prime ($ 59.00 per år eller $ 6.49 per månad), vilket inkluderar tillgång till resten av Prime-förmånerna.

Om du gillar att handla på Amazon och är intresserad av fördelen med gratis snabb leverans, kanske gratis strömmande videor och musik kan vara det extra incitamentet du behöver för att prova Amazon Prime-tjänsten.

Andra streamingalternativ

Medan Amazon Prime erbjuder obegränsad strömning av utvalda filmer och TV-program, är Netflix, Hulu och Disney + andra möjliga alternativ. Alla erbjuder originalinnehåll utöver ett stort bibliotek med filmer och TV-program.

Både Amazon Prime Video och Netflix erbjuder ett ökande antal originalprogrammering och filmer i 4K och HDR. Hulu erbjuder inte innehåll i 4K än.

Lämna en kommentar