Så här lägger du till en Pinterest-flik på din Facebook-fansida

Om du har en Pinterest-profil kanske du vill låta dina Facebook-sidfans veta om det om de är intresserade av att följa dig också där. Ju fler Facebook-fans du följer dig på Pinterest, desto mer sannolikt kommer de att se dina stift och spara dem på sina egna brädor - vilket kan leda till fler sparar, följare och klick.

Du kan lägga till en Pinterest-flik i den vänstra kolumnen till vänster på din Facebook-sida, vilka fans kommer att kunna klicka på för att se dina senaste Pinterest-stift. Det är enkelt att göra tack vare en tredjepartsapp som heter Woobox.

Ta reda på hur du också lägger till en Instagram-flik på din Facebook-sida med Woobox.


Så här lägger du till en Pinterest-flik på din Facebook-sida med Woobox

  1. Navigera till Woobox.com i en webbläsare.

  2. Välj den rosa Registrera dig uppe till höger och skapa ditt konto.

    Eftersom du kommer att integrera Woobox med ditt Facebook-konto kommer du att vara ett steg före om du skapar ditt konto genom att välja Registrera dig med Facebook. Om du väljer att skapa ett vanligt Woobox-konto med din e-postadress blir du ombedd att integrera ditt Facebook-konto senare under hela processen.

  3. När du väl är inloggad på ditt nya Woobox-konto väljer du Statiska flikar på toppen.

  4. Välj det gröna + Skapa en ny flik knappen och välj Pinterest-flik från rullgardinsmenyn.

  5. ange ditt Pinterest-användarnamn i det angivna fältet bredvid http: /pinterest.com/

    Om du har ett uppgraderat konto kan du valfritt välja Mobil åtkomst för att slå på den och låta fans se din Pinterest-flik medan du är på mobil. Du kan också välja Visa alla nålstavlor för att visa dina brädor kontra Visa pins från Pin Board för att visa stiften från ett visst kort.

  6. Välj det gröna Spara inställningar knapp.

  7. I en ny webbläsarflik eller ett nytt fönster navigerar du till din Facebook-sida och väljer Pinterest flik som nu visas i den vänstra vertikala menyn.

    Ett snabbare sätt att se din nya Pinterest-flik är genom att välja Visa fliken på Facebook under Pinterest-titeln på Woobox.

  8. Dina brädor eller stift ska från din Pinterest-profil ska nu visas på den här fliken.

    Dina fans kommer att kunna titta på dina anslagstavlor på denna Pinterest-flik som liknar hur de kan på Pinterest-plattformen. När de klickar på en tavla stannar de kvar på din Facebook-sida och fliken visar alla stift för det tavlan.

    När de klickar på en nål öppnas en ny webbläsarflik som visar nålen på Pinterest.com.

    Om du väljer att visa alla dina kort på ditt Pinterest-kort i motsats till stiften på ett visst kort, kanske du märker att ordningen på korten kanske inte visas exakt som hur du har ordnat dem på din Pinterest-profil. Tyvärr kan du inte dra dem runt på din Facebooksides Pinterest-flik så som du kan i din Pinterest-profil för att ordna dem.

Hantera din Facebooksides Pinterest-flik

Om du någonsin vill ändra något på din Facebook-sidas Pinterest-flik loggar du bara in på ditt konto på Woobox.com och navigerar till Statiska flikar sida för att se dina nuvarande flikar. Välj sedan det gröna Fliken Redigera för att redigera informationen.

Du kan också välja hantera > stats högst upp för att se de åsikter, besök och gillar som din Pinterest-flik genererar. Om du någonsin bestämmer att du vill ta bort Pinterest-fliken helt, välj bara Ta bort appen på toppen.

Woobox låter dig också lägga till flikar på din Facebook-sida för Twitter, Instagram och YouTube. Du kan använda instruktionerna ovan för var och en, istället välja Twitter, Instagram eller YouTube och fylla i lämpliga detaljer.


Lämna en kommentar