Så här lägger du till Safari-genvägar till en iPhone-startskärm

Om du använder Safari-webbläsaren på en iOS-enhet är det enkelt att skapa genvägar på startskärmen som öppnas direkt till dina favoritwebbplatser. Detta är ett enkelt sätt att snabbt komma åt dina mest använda webbplatser.

Så här skapar du genvägar till startsidan på din iOS-enhet.

Instruktionerna i den här artikeln gäller alla iOS-enheter, inklusive iPhone, iPad och iPod touch.

stockcam / Getty Images


Så här lägger du till Safari-genvägar till din iOS-startskärm

Oavsett om du vill komma åt din favoritnyhetswebbplats, webbmailkonto, aktiemarknadswebbplats eller något annat är det enkelt att skapa en snabb Safari-genväg.

  1. Starta Safari och navigera till en webbplats som du besöker ofta.

  2. Tryck på Bokmärke ikonen längst ner på skärmen (den liknar en ruta med en pil uppåt).

  3. Tryck Lägg till på hemskärmen.

  4. Acceptera det föreslagna namnet på genvägen, eller ange ett som du gillar bättre och tryck sedan på Lägg till för att spara den nya genvägsikonen på startskärmen.

  5. Nu ser du den nya ikonen bredvid alla dina andra appikoner. Om du har många appar kan du behöva bläddra igenom flera skärmar för att hitta den. För att använda ikonen, tryck bara på den för att gå direkt till den sparade webbplatsen i Safari.

Skapa en bokmärkesmapp för webbplatsikoner

Om du vill ha enkel åtkomst till flera webbbokmärken upprepar du skapandet av webbplats-ikon med andra webbplatser och sparar dem alla i en mapp.

Håll en av ikonerna intryckta tills de börjar vicka. Tryck sedan på och dra en webbplatsikon ovanpå en annan för att skapa en mapp. Lägg till andra webbplatsikoner i samma mapp genom att dra och släppa dem.


Lämna en kommentar