Galaxy A20s officiell: billig smartphone med stor skärm


Samsung lanserar Galaxy A20s, en ny smartphone i instegsnivå med attraktiva funktioner och ett konkurrenskraftigt pris. Kolla in specifikationerna

Samsung fortsätter sin expansionsprocess på marknaden för billiga smarttelefoner på instegsnivå. Det sydkoreanska företaget har precis offentliggjort Galaxy A20s, en vidareutveckling av den nyligen släppta Galaxy A20. Samsungs policy är mycket tydlig: att släppa ett stort antal mycket likartade smartphones för att ta över marknaden och underminera konkurrenterna.

Galaxy A20s passar in på en mycket attraktiv nischmarknad för tillverkare, en marknad som omfattar enheter som kostar mellan 200 och 300 euro. Galaxy A20s specifikationslista är mycket intressant, även om den har vissa brister, till exempel skärmen som bara har en HD+-upplösning. Ombord finns ett Snapdragon 450-chipset med 3-4 GB RAM-minne och 32-64 GB internminne som kan utökas med ett micro SD-kort.

Galaxy A20s: tekniska specifikationer

Listan över tekniska specifikationer som släppts av den asiatiska tillverkaren avslöjar smarttelefonens funktioner. Skärmen som används i den nya smarttelefonen är en 6,5-tums Infinity-V-skärm med HD+-upplösning. Qualcomm Snapdragon 450 octa-core 1,8 GHz chipset är ombord,  stöds av  3/4 GB  RAM och 32 eller 64 GB intern lagring, utökningsbar med microSD.

Den bakre kameran består av tre sensorer: huvud 13 MegaPixel med f/1.8, en ultravidvinkel-lins på 8 megapixel och en djupsensor på 5 megapixel, medan kameran på framsidan har en lins på 8 megapixel med en bländare på f/2.0 i en V-formad skåra. En sensor för fingeravtrycksigenkänning har placerats på baksidan, medan batteriet är 4 000 mAh. Den nya Galaxy A20s kommer att finnas i fyra olika färger, svart, blå, grön och röd, men det sydkoreanska märket har ännu inte offentliggjort priset och tidpunkten för den internationella lanseringen av den nya mellanklass-smarttelefonen.


Lämna en kommentar